Kategori: Skule

0

Hei

Nå har vi økonomi, men siden jeg har gjort oppgavene allerede (FLIIINK!) så har jeg ikke noe å gjøre. Derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge litt! Ikke at jeg har noe spesielt å blogge om, men av og til har jeg bare lyst til å skrive noe..hehe. Kanskje flere som kjenner seg igjen? :)

Men, økonomi ja.... Det er faktisk yndlingsfaget mitt! Mest fordi jeg skjønner det og får gode karakterer i det faget. Er ikke helt sikker på om jeg skal bli noe som har med økonomi å gjøre når eg blir voksen, men kanskje? Har tenkt litt på siviløkonom, men samtidig som jeg liker økonomi vil jeg helst ikke sitte på et kontor hele dagen. Det tror jeg blir ganske kjedelig! Jeg som har lopper i blodet klarer sjelden å sitte stille lenge om gangen. Men hva skal jeg ellers bli? Har ingen anelse. Får bli søppelmann(dame) eller noe sånt da, haha ;)


(Biiiittelite bilde fra google)

Vet du hva du skal bli?


Skrevet 12.02.2013 klokka 11:52. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
4

Heiii :)

Sitter i gangen på skolen og skal lese til engelskprøven vi har i neste time, men som dere ser går det ikke så bra. Jeg har absolutt INGEN motivasjon til å lese engelsk akkurat nå. Har egentlig aldri det... hehe!
Engelsk er et fag jeg egentlig liker ganske godt, fordi jeg fikk 5 i det på ungdomsskolen, men som er veldig kjedelig. Meeeen jeg får vel bare tvinge meg til å lese litt, ellers går denne prøven til helvete.

I norsk timen i sted gikk jeg bare random innom bloggen, gjør det automatisk når jeg går på internett, også tenkte jeg bare å sjekke om det fortsatt var klikket, men det var det ikke! Den funka! Åååh, lykke! Så nå kan jeg endelig begynne å blogge fra dataen igjen. DET er herlig det. Blir helt gal av å prøve å gjøre det fra mobilen, det blir bare tull i systemet mitt, hehehehe.Såååå fin med trøtt tryne ;)

 

Vi snakkes!


Skrevet 29.10.2012 klokka 12:39. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

Hallo! :)

Nå har vi fritime. Det høres da veldig gøy ut, tenker du kanskje, men faktisk er det ganske kjedelig. Vi gjør ikke en dritt, bare siter her å "oppdaterer" facebook. Skulle jo egentlig ha øvd til rettslæreprøven vi skl ha på mandag, men jeg føler at jeg kan stoffet såpass godt at jeg ikke trenger å øve akkurat nå. Dessuten er det ennda kjedligere å øve. Huff, klageKlageKlage! :(
 

 

Vi snakkes!


Skrevet 20.09.2012 klokka 11:28. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

webcam, of course..... ;)

 

Snakkes!


Skrevet 17.09.2012 klokka 12:02. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

Hei :)

Sitter i økonomitimen, siste time, heldigvis. Gleder meg til å bare chille på bussen i 3 timer, hehe. Skal til Håvard i dag! Vi skal kjøre bil hele helgen ♥ Elsker å kjøre bil (sitte på, ehehhe...).

This is me now ;)

 

Hva skal du i dag? :)

 


Skrevet 14.09.2012 klokka 13:36. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
2

Heii :)

Nå sitter jeg på skolen. Har matfri, men jeg har jo som vanlig ikke med meg verken mat eller penger, hehe. Vanligvis låner jeg penger av noen så jeg kan kjøpe meg en yoghurt i kantina elns, men jeg gadd ikke i dag. Det blir bare så mye stress med å huske å gi tilbake pengene til alle sammen.


Dette har jeg på meg i dag faktisk, selv om dette er et gammelt bilde, hehe ^^

 

Snakkes ;*


Skrevet 30.08.2012 klokka 11:47. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
2

Heeei! 

Sitter i norsktimen atm. Skal finne informasjon om Balder, fra norrøn mytologi. Litt sånn kjedelig kan man si, hehehehe. Derfor måtte jeg bare blogge litt!Hahahhahahah, meg da :-D  Webcam bilder 0.o

 

Snakkes ;*


Skrevet 27.08.2012 klokka 11:40. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

Hallo :)

Sitter i engelsk timen og gjør ikke en dritt. Bare hører på alle andre som snakker, og siden jeg sitter alene har jeg ingen å snakke med :(
Buuuhuuu, stakkars meg.. hehe, neida. Har jo Katrine og Kristine som sitter rett bak meg, men de er så inne i dataen at jeg tror ikke jeg skal forstyrre dem akkurat nå.

I dag er det sol ute ♥ Wiiii, jeg blir så glad! 

Bildene er fra weheartit ♥

 

I morgen er det jo 17. mai! Gleder meg faktisk, og spesielt gleder jeg meg til å gå i bunad. Elsker bunaden min ♥

 

Flere som gleder seg til 17. mai? 

 Skrevet 16.05.2012 klokka 11:24. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
4

I dag har vi forberedningsdag i engelsk, tentamen i morgen. Heldigvis er jeg ganske god i engelsk så dette skal nok gå fint.

Jeg forsov meg faktisk i dag! Hadde alarmen på klokka 07:50, som vanlig, men jeg slo den visst av... Smarte meg, haha.
Det resulterte i at jeg sto opp klokka 08:18 istedenfor, men det gikk jo helt fint, jeg kom meg på skolen før den begynte... wiiii ^^


wehweartit ♥


Skrevet 03.05.2012 klokka 09:09. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
3

Heei :)

No sitter eg og ein fin gjeng på biblioteket. Kristine og Kine skal sjå paradise episoden fra i går, Silje ser ein serie, og eg sitte her å blogga. Kjekt med fritime, elska onsdagar! ♥ 
webcam bilder ♥♥

 

Btw, tusen takk for forslag til blogging framover i innlegget under! Har fått noken idèar av det ;)


Skrevet 02.05.2012 klokka 12:56. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

No sitte eg i engelsk timen og skal gjer oppgåver, men eg var ferdig med dei i går, så eg sitte heller å høyre på musikk og sitter på facebook. Chill time sa du? Oh, yes.

Tenkte òg at eg skulle fortelle at eg reiser til Håvard i dag, etter skulen. Det betyr jo at det mest sannsynlig ikkje blir noke særlig med blogging i helga, for det er jo litt kjedlig for han om eg skal sitte å blogge heile tida. Håper dåke forstår :)

 


Skrevet 20.04.2012 klokka 10:45. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

Har jo ikkje blogga sida eg kom heim fra Bergen. Det er rett og slett fordi at eg ikkje har hatt noke å blogge om. Det einaste eg har gjort er å sove, gå på skulen, sove, ete og sett på tv. Altså, ikkje så veldig interessant ;)

No sitter eg i klassen og berre... ja, sitte her, haha! Har matfri, men som vanlig har eg ikkje mat med meg, og er blakk, så blir ingen lunch på meg i dag. Neiånei, må skjerpe meg med det der.


Åååhh! Sånne har eg lyst på no! :( <3

 Skrevet 17.04.2012 klokka 12:11. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

Heei :)

No skal kjøyre eg fra skulen, rett heim, sette meg i bilen, og kjøyre vidare til Bergen. Har heldigvis lagt inn mange nye fine sanga på mobilen, og har med meg pute, så eg skal sove og høyre på musikk heile turen. Ahhh, blir deilig ♥

Kjørte kosegenser og hestehale i dag. Det er best å sitte i bil med i lengden.

Men då stakk eg... Vi blogges i Bergen! Mest sannsynlig...Skrevet 13.04.2012 klokka 11:48. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
2

Heeei :)

No har vi engelsk. Boooooring! Men heldigvis er vi ferdig med det klokka 11:45. Så er det berre mat, og skulekino igjen før påskeferie ♥ Gleda meg sjukt!


♥♥♥

 


Skrevet 30.03.2012 klokka 11:29. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 21.03.2012 klokka 12:26. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
2

Fant nettopp ut at eg må begynne å jobbe so jævlig med skulefag fram til sommaren. Har ca. 3 i alle fag jo! FML!
Jaja, no er det geografi. Får begynne å følge godt med!
Fleire som må begynne å skjerpe seg når det gjeld skulen? 

 


Skrevet 20.03.2012 klokka 12:20. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
0

Thank God it's friday!

Hadde dødd litt visst eg måtte på skulen i måra. Så glad det er helg at eg veit ikkje heilt kor eg skal gjer av meg!
+ at Håvard kjem i dag, så då blir jo helga berre enndå beidre ♥

No har vi matfri. Etterpå skal vi ha dobbeltime i samfunnsfag , uuush,  ogso er det helg!! ♥  Can't wait!


Meg og pusen min Sofus! ♥ Love him ♥

 

Ka skal du i helga? Skrevet 16.03.2012 klokka 12:13. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
4

Heei :)

Er akkurat ferdig med engelsk presentasjon no. Skjelver fortsatt! :-S  Hata å stå foran mange å snakke! Eg blir så jævlig nervøs at det skulle ikkje gått an.


jævlig trøtt, og fake smile.. not good.

 

Liker du å ha presentasjon?

 

Skrevet 07.03.2012 klokka 11:29. Ligger i kategorien Skule. Legg igjen en kommentar
hits