Arkiv for november 2013

3

Heisann!

Er det noen av dere som skal på julebord i år? Eventuelt juleball/julefest? Det skal jeg! Er så heldig å ha blitt bedt med Håvard på julebordet til jobben hans! Har allerede to kjoler fra Nelly som jeg ikke har fått brukt, men så måtte jeg bare nett innom en tur i dag også å se på kjoler, og da fant jeg ofc det perfekte antrekket! Ikke bare kjole, men sko og smykker også! Så da måtte jeg jo bare kjøpe alt sammen.. hehehe. Får spare de andre kjolene til en annen gang da ;)

Her er det jeg kjøpte meg i dag:


Kjøpte meg denne kjolen, bare i svart, men nå var de visst utsolgt for den fargen :-/ LINK HER!


Trengte noen sko som ikke var SÅÅÅ høy hæl på... holder på å dø hver gang jeg skal gå i de andre skoene jeg har, for de er så høye! LINK HER!

 


Dette smykket så jeg på modellen med kjolen jeg kjøpte, og jeg så hvor fint de ble til den kjolen, så jeg bare måtte ha det, hehe! LINK HER!

 

Har ikke bestemt meg helt for hvilke øredobber jeg skal ha til, men det får jeg heller ta på sparket rett før jeg skal ut på julebordet. Har virkelig 1000 forskjellige øredobber i alle lengder, fasonger og farger, så tror ikke det skal bli noe problem akkurat ;)

 

Hva syns dere om antrekket? :)

 

Vi snakkes!


Skrevet 18.11.2013 klokka 20:53. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heyooo!

Har OD-dag på skolen i morgen, som vil si FRIDAAAG! Jadda! Så da skal jeg reise til kjæresten min, også skal vi reise videre med noen av kompisene hans til en hybel som vi skal vere på i helgen. Blir koslig det! Håper på en fin kveld ute på lørdag, siden jeg er 18 nå ^^

Også noen random bilder fra google da såklart!

 

Vi blogges! :)


Skrevet 07.11.2013 klokka 23:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits