Arkiv for oktober 2012

1

Nå skal jeg legge meg. Er faktisk kjempe trøtt nå, og det pleier jeg ikke å være før klokka er minst 2 om natta! Hehe :)

God natt, og sov godt <3


Skrevet 30.10.2012 klokka 23:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Heeei alle sammen!

Må mobilblogge for jeg har klart å legge igjen dataladeren min på skolen. Smartass! Jaja, sånn går det når man skal skynde seg fra ett klasserom til ett annet fordi man er for sein, haha.

Har du glemt igjen noe viktig på skolen før?

Vi snakkes! :)


Skrevet 30.10.2012 klokka 14:23. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Hallo!

Som dere heeeelt sikkert har merket, har jeg fått nytt design. Det er jo en stund siden, men siden bloggen klikket har jeg ikke fått blogget om det.

 

Sååå, hva syns dere? :)


Skrevet 29.10.2012 klokka 16:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Heiii :)

Sitter i gangen på skolen og skal lese til engelskprøven vi har i neste time, men som dere ser går det ikke så bra. Jeg har absolutt INGEN motivasjon til å lese engelsk akkurat nå. Har egentlig aldri det... hehe!
Engelsk er et fag jeg egentlig liker ganske godt, fordi jeg fikk 5 i det på ungdomsskolen, men som er veldig kjedelig. Meeeen jeg får vel bare tvinge meg til å lese litt, ellers går denne prøven til helvete.

I norsk timen i sted gikk jeg bare random innom bloggen, gjør det automatisk når jeg går på internett, også tenkte jeg bare å sjekke om det fortsatt var klikket, men det var det ikke! Den funka! Åååh, lykke! Så nå kan jeg endelig begynne å blogge fra dataen igjen. DET er herlig det. Blir helt gal av å prøve å gjøre det fra mobilen, det blir bare tull i systemet mitt, hehehehe.Såååå fin med trøtt tryne ;)

 

Vi snakkes!


Skrevet 29.10.2012 klokka 12:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
7

Sofus <3


Skrevet 28.10.2012 klokka 22:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Nå legger jeg meg altså. Stod opp kl 8 i dag, så jeg er helt døøøø!

God natt alle sammen :)


Skrevet 27.10.2012 klokka 00:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heeei <3
Grunnen til null blogging de siste dagene (siste uka?) er at bloggen har klikket på dataen min. Jeg får ikke til å skrive noe i innleggs feltet. Får bare skrive overskrift, men ikke noe mer, og det som gjør meg mest irritert er at det bare er på MIN data jeg ikke får gjøre det. Jeg kan gå innpå alle andre dataer og der er det ikke noe problem. Aaah, fml.
Så dette er mobilblogging, og om jeg blogger mer før jeg får fikset dette problemet på dataen min, så blir det mobilblogging det kommer til å gå i ;)

Tenkte bare å "informere" dere, hehe.
Vi snakkes! :)


Skrevet 21.10.2012 klokka 01:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Bare 67 dager igjen til jul <3


Skrevet 18.10.2012 klokka 12:02. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Heiii :)

Kom nok ikke noe innlegg før nå, hehe. Er så jævlig treig med å gjøre ting, alt blir bare utsatt til neste dag.....og dere vet vel hva som skjer da? Det blir ikke gjort! 
Men nå kommer iallefall innlegget om hva jeg fikk til bursdagen min. Er ikke så mye, men jeg er mer enn fornøyd med hva jeg fikk:

Blå converse ♥


Den fineste jakken ever! Er heeelt forelsket ♥
Mykeste og VARMESTE halsen jeg noen gang har hatt! Har gått med den hele tiden etter at eg fikk den, hehe.
Og, ikke minst, iPhone 4S!!! ♥ Love it ♥

 

Jeg fikk også penger, av besteforeldrene mine, og to oreokjeks-pakker + en tur til Ålesund for å ta piercing i navlen av Håvard beste ♥

Kunne ikke hatt en bedre dag. Tusen takk til alle som gjorde den perfekt! ♥

 

Vi snakkes!


Skrevet 15.10.2012 klokka 18:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
22

Hallo! :)

Som dere kanskje har merket har det vert tørketid her på bloggen, hehehheheh. Lat som F***!  Men uannsett, så tenkte jeg å legge ut iallefall ett innlegg på bursdagen min.....som er i dag! ♥
Blir 17 år, weeeeeeei, og får nok den beste dagen jeg kunne hatt sammen med de beste! ♥ Håvard bl.a. ♥
Tenkte også at jeg kanskje skulle legge ut et innlegg senere eller i morgen? om hva jeg fikk osv....... Høres det interessant ut?

Men nå skal jeg fortsette å svare alle som skriver "gratulerer med dagen" til meg på facebook! Vi snakkes :*

Skrevet 12.10.2012 klokka 11:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
11

Hei.

Jeg trenger hjelp. Hva gjør man når man har såret og sviktet den man elsker høyest i hele verden? Hva gjør man for å gjøre det godt igjen? Jeg vet ærlig talt ikke. Har ikke lyst til å si akkurat HVA jeg har gjort som er så galt, men jeg kan si at det er noe jeg angrer skikkelig på, og ALDRI vil finne på å gjøre igjen. Ikke tenke på å gjøre igjen engang.
Og det er i alle fall ikke vert det om jeg sårer noen med å gjøre det, spesielt ikke den jeg er mest glad i og bryr meg mest om <3

Så Håvard, jeg beklager virkelig. Er skikkelig lei meg for det jeg gjorde, og angrer noe jævlig. Du er det beste som har hendt meg, det aller viktigste i livet mitt! Den jeg kan snakke med om alt, den jeg aldri trodde jeg kunne såre på noen måte. Men det er noe ?mørkt? inne i meg, som kommer fram nå og da, og det vil jeg ha vekk. Jeg vil bare være den ?gode? Susann. Den som aldri i livet ville gjøre deg noe vondt.

Jeg håper du, som meg, har troen på at jeg kan klare det. Klare å forandre den mørke siden min, og bli et bedre menneske. For jeg VET at jeg kan klare det, men jeg trenger din hjelp også.
Og klarer jeg det, ja da vet både du og jeg, at vi vil få det beste og sterkeste forholdet noen kan ha. Alle vil se på oss å tenke ?skulle ønske jeg og kjæresten min kunne ha ett forhold som er like sterkt som deres?. Så vil vi leve lykkelig i alle våre dager, sammen <3

Jeg elsker deg, Håvard <3 Og det er ingenting som kan endre på det <3


Skrevet 03.10.2012 klokka 23:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits