Arkiv for september 2012

0

Heei :)

Sitter nå i sofaen og stapper i meg chips mens jeg venter på at norske talenter skal begynne igjen. Flere som følger med på det?  Jeg syns iallefall det er noe av det beste med fredagen. Norske talenter OG senkveld! Tv in my ♥

Men, kan dere gjette hva jeg gjorde i sta? Neppe. Det er noe jeg ALDRI gjør, haha. Jeg.........*trommevirvel*............. JOGGET! Og nå sitter jeg å spiser chips, jeeee, smart ;)
Akkurat når jeg skulle til å gå ut døra, kom pappa ut i gangen. Han så treningsklærne og sa: "Hvor har du tenkt deg?". Jeg svarte: "Ut å jogge". Da så han litt dumt på meg, så sa han: "Har det klikka for deg eller??" HAHAHAHAHAH... ja, det har det.Ehe... skjønner ikke hvorfor jeg legger ut det siste bildet her... euw! Rød i trynet og jævlig jo XDXDXD

 

Hva har du gjort i dag?
 


Skrevet 28.09.2012 klokka 22:02. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Hallo.

Ligger i senga atm og skal liksom prøve å sove, men jeg er så mørkeredd, og samtidig må jeg ha det helt mørkt på rommet for å kunne sove.... Dilemma? Jess.

Hjelp meg! :(


Skrevet 28.09.2012 klokka 00:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

 


Skrevet 27.09.2012 klokka 10:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Hallo :)

Long time, no see! Hehe, min egen feil da... men jeg har liksom ikke hatt noe å blogge om i det siste. Da hadde dere bare fått høre om hva jeg spiste til middag i dag osv. Ikke spesielt interessant med andre ord ;)

Men, som overskriften sier, det er blitt helt utrolig mørkt ute! Weeei!! Jeg liker faktisk det jeg. Man kan sitte inne under ett ullteppe å lese en god bok, eller se en film, mens det spraker i peisen. DET er herlig det ♥ Spesielt om det er i armkorken til min kjære ♥♥

 

Liker du høsten og mørket som kommer nå?


Skrevet 26.09.2012 klokka 20:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Nå skal jeg legge meg. God natt! :)

Skrevet 20.09.2012 klokka 23:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hallo! :)

Nå har vi fritime. Det høres da veldig gøy ut, tenker du kanskje, men faktisk er det ganske kjedelig. Vi gjør ikke en dritt, bare siter her å "oppdaterer" facebook. Skulle jo egentlig ha øvd til rettslæreprøven vi skl ha på mandag, men jeg føler at jeg kan stoffet såpass godt at jeg ikke trenger å øve akkurat nå. Dessuten er det ennda kjedligere å øve. Huff, klageKlageKlage! :(
 

 

Vi snakkes!


Skrevet 20.09.2012 klokka 11:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

webcam, of course..... ;)

 

Snakkes!


Skrevet 17.09.2012 klokka 12:02. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hei :)

Sitter i økonomitimen, siste time, heldigvis. Gleder meg til å bare chille på bussen i 3 timer, hehe. Skal til Håvard i dag! Vi skal kjøre bil hele helgen ♥ Elsker å kjøre bil (sitte på, ehehhe...).

This is me now ;)

 

Hva skal du i dag? :)

 


Skrevet 14.09.2012 klokka 13:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I dag er det 11 år siden twintowers ble utsatt for et terrorangrep. Jeg husker ikke noe fra den dagen da jeg bare var 5 år gammel, men jeg har sett flere bilder og artikler om det som skjedde. Er det ikke bare helt grusomt at noen kunne gjøre noe sånt?

Kondolerer til alle som døde den dagen, og til de som mistet noen ♥

 

Husker dere den dagen?


Skrevet 11.09.2012 klokka 21:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heisann :)

Sitter i sofaen og er egentlig ganske trøtt, men samtidig vil jeg ikke legge meg. Det er jo skole i morgen og visst jeg legger meg nå så kommer morgendagen fortere, det vil jeg ikke. Kunne trengt en helg til jeg nå, hehe ♥

Håvard har reist hjem igjen. Han reiste 19:30 med bussen... buuhuuu :(  savner han allerede ♥ Men han kommer igjen neste helg da, heldigvis ♥

Flink å tegne? haha!


Bilder i speilet ♥♥

 

Hva har du gjort på i dag?


Skrevet 09.09.2012 klokka 23:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

Endelig er det helg! Har ventet på dette siden mandag, haha. Og siden Håvard kommer blir det bare ennda bedre! Kjærestekoooos ♥ Elsker det å kunne sitte i armkroken å bare slappe av med litt godteri og noe gøy på tv. Det er skikkelig helg! ♥BLEIK! (er bare datalyset, later jeg som iallefall)

Webcam bilder, som vanlig. virkelig skaffe meg et kamera snart! Kanskje jeg skal ønske meg det til bursdagen? Har bursdag 12. Oktober da, men tviler på at jeg har fått meg noe kamera før det, haha.

 

Vi snakkes :*


Skrevet 07.09.2012 klokka 18:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
8

Hei :)

tenkte å dele med dere de bloggene jeg leser mest, altså topp 10 lista mi. Kanskje dere finner noen nye blogger å lese? 

1. Sophie Elise

2. Lisa Lilleseth

3. Heidi Alexandra Olsen

4. Tcmn

5. Renate Henriksen

6. Erica Mohn Kvam

7. Tina Christophersen

8. Frida Kveane

9. Kristine Brosvik

10. Hannah Vaage

 

 

Leser du noen av disse? :)


Skrevet 06.09.2012 klokka 17:40. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Syk

Hallo :)

I dag har jeg vert hjemme i senga mi. Har blitt veldig forkjølet i det siste og i går kveld og i natt var det på sitt verste! Jeg hostet kraftig til jeg brakk meg, frøs selv om jeg lå med klær + ullteppe under dyna i senga mi, og var helt slapp. Hadde gjort hva som helst for å kunne reise på skolen i dag, men verken jeg eller noen andre i klassen hadde fått med seg noe av det læreren sa siden jeg hadde hostet nesten hele tiden, hehe.

Nå føler jeg meg mye bedre, hoster fortsatt, men det er ikke noe mer enn det. Er utrolig glad for at jeg har et såpass sterkt imunforsvar. Er nesten aldri syk, og når jeg først er det så varer det bare noen dager, kanskje ikke det en gang. Tror nok at jeg kommer meg på skolen i morgen ja ;)

 

Flere som er syke? :)


Skrevet 03.09.2012 klokka 16:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits