Arkiv for august 2012

4

Hallo! :)

Ville lage et innlegg til Håvard, kjæresten min, som har tatt lappen i dag! Gratulerer så mye, flinkingen min ♥♥ I kveld skal vi jammen råne rundt altså, hehe.Flere som vil gratulere han eller? ;)

 

Vi snakkes :*


Skrevet 31.08.2012 klokka 18:06. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Hva syns du? :)


Madeon - Finale


Skrevet 30.08.2012 klokka 16:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heii :)

Nå sitter jeg på skolen. Har matfri, men jeg har jo som vanlig ikke med meg verken mat eller penger, hehe. Vanligvis låner jeg penger av noen så jeg kan kjøpe meg en yoghurt i kantina elns, men jeg gadd ikke i dag. Det blir bare så mye stress med å huske å gi tilbake pengene til alle sammen.


Dette har jeg på meg i dag faktisk, selv om dette er et gammelt bilde, hehe ^^

 

Snakkes ;*


Skrevet 30.08.2012 klokka 11:47. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
10

(fant ikke på bedre overskrift, hehehe)

Hallo!

Blogget ikke i går fordi jeg rett og slett ikke hadde en dritt å blogge om! Hehe. Eller, jeg kunne jo tatt bilde av kjolen min som er kommet (!!!), men da måtte det blit enten mobilbilder eller webcam bilder, og det er jeg så sykt lei av at jeg bare gadd ikke ;) Men ja, kjolen min fra Nelly er altså kommet, og den er helt nydelig ♥ Men jeg bestilte den i str small, og på den lappen som hang på kjolen stod det XS! 
Håper den passer uannsett da, jeg gidder ikke å sende den inn igjen nemlig. Er så laaaaaaaat, hihihihihi.

Sånn ser den ut:
♥♥♥

 

Snakkes ;*


Skrevet 29.08.2012 klokka 16:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
18

I alle forhold går ting opp og ned, og i alle forhold opplever man ting som er bra og ting som er dårlig. Noen ganger er man uvenner, andre ganger sjelevenner. Så hvis du trenger tips til fine ting du kan gjøre for kjæresten din, eller om du trenger råd til hvordan forholdet kan bli bedre, har du ti tips her.

1. Ta kjæresten din på senga (bokstavelig talt). Overrask han eller henne ? gjør noe uventet. Hva med å lage en kopp te eller servere frokost på senga? Gjør en innsats for å vise at du er glad i kjæresten din, så blir det garantert satt pris på. Flere forslag: Lage middag til h*n kommer hjem, skrive en fin lapp og legge i lommeboka, kjøpe favorittpålegget, be med på fotballkamp/kino/noe du vet h*n liker.

2. Lag sunn og god mat sammen med hverandre. Bruk Jamie Oliver-oppskrifter, eller kanskje du vil lage potetpakke (da kan begge få det de liker i sin pakke, og man lager mat sammen)? Å lage mat sammen er både gøy og bygger relasjoner.

3. Gjør romantiske ting i hverdagen.

4. Ta deg tid til å gi han/henne en klem når dere møtes etter å ha vært fra hverandre. Litt nærhet blir gjerne satt pris på.

5. Vær med på hverandres påfunn. Om h*n har veldig lyst til en ting, og du en annen kan du jo bli med på det han vil først, så skal du se at du får noe tilbake for det. Gi og få, og ikke hold telling på når du gir og når du får.

6. Snakk med, og lytt til, hverandre når ting er vanskelige. Forhold går opp og ned. Hvis du synes noe er vanskelig, er det viktig at du klarer å kommunisere om det. Gi kjæresten din en sjanse til å lytte til deg. Sett av litt tid og si at du vil fortelle noe du synes er vanskelig å prate om, så vil h*n nok lytte til deg.

7. Lek med hverandre. Ingenting letter stemningenog styrker kjærligheten som en putekrig eller en spontanfest, en treningsrunde eller en singstar/guitarhero-runde.

8. Dyrk både felles interesser og egne interesser. Det er sunt at man gjør ting man liker sammen, og at dere gjør ting dere liker fra hverandre. Pass godt på vennene dine selv om du er i et forhold, og pass godt på kjæresten din selv om du er sammen med vennene dine.

9. Drøm sammen. Hvordan ser framtiden deres ut? Lag et dreamboard (kan gjerne lage en enklere type dreamboard enn dette, f.eks. i powerpoint) med framtidsønskene deres. Vil dere ha enebolig? Leilighet i byen? Boblebad? Samboerskap? Barn? Tennisbane? Tennissokker? Bil? Motorsykkel? Reise? Trygghet? Nytt stuebord? En bedrift? Gifte dere? Feste?

10. Les høyt for hverandre. Velg ut en bok du liker, eller google for å finne fram til en bok du tror kjæresten din vil like. Det er få ting som er så romantisk som å høre stemmen til kjæresten sin mens man slapper av. Et veldig godt alternativ til å se film eller tv.

 Hva syns du? :)


Skrevet 27.08.2012 klokka 21:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hallo! :)

Som dere ser har jeg fått meg en header! Haha, endelig! Men den er bare midlertidig da. Var dritt lei av den som fulgte med designet så måtte bare få til noe kjapt som ikke så helt jævlig ut ;)
Jeg skal nok få til en mye finere header senere, må bare få tatt noen bilder. Tror jeg og Frida pusen skal ta noen bilder når jeg har fått kjolen jeg bestilte, fra Nelly! Gleder meg til den kommer ♥ Frida har nemlig bestilt seg kamerastativ og selvutløserkontroll til speilrefleksen sin! Skulle ønske jeg hadde tenkt på det før jeg bestilte kjolen, hehe. Får kjøpe meg det neste gang jeg har penger da ;)


 

Vi snakkes ;*


Skrevet 27.08.2012 klokka 18:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heeei! 

Sitter i norsktimen atm. Skal finne informasjon om Balder, fra norrøn mytologi. Litt sånn kjedelig kan man si, hehehehe. Derfor måtte jeg bare blogge litt!Hahahhahahah, meg da :-D  Webcam bilder 0.o

 

Snakkes ;*


Skrevet 27.08.2012 klokka 11:40. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Heeeei :)

Har ikke blogget på eeevigheter! Lite blogglyst for tiden, skal skjerpe meg ;)  Hehe.

Men her kommer iallefall bildene fra Kreta! Somlet meg endelig til å legge dem inn på dataen.Mobilbilder, derfor det er ganske dårlig kvalitet :-/


Har du vert på Kreta? :)


Skrevet 26.08.2012 klokka 20:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heeii :)

Tenkte å bare oppdatere en gang før skolen starter :)   (I morgen for meg)

Jeg har bestilt en kjole fra Nelly, den ser sånn ut:Åååh! Er den ikke fin?? :D  gleder meg helt sykt til jeg får den! Den skal nok bli flittig brukt ja.

 

Hva syns du om kjolen?

Når begynner du på skolen igjen?
 


Skrevet 19.08.2012 klokka 19:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Har ikke blogget på ca 2 uker! Omg, skjerpings ass. Nei, men det har skjedd litt ting i det siste, som er privat, som har fått meg til å måtte legge til side bloggen. Skal nok komme sterkere tilbake når dette har begynt å ordne seg igjen :)♥♥♥♥♥♥


Skrevet 17.08.2012 klokka 09:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

... med å begynne bloggingen igjen. Jeg klarer liksom ikke å begynne igjen. Har hatt "fri" i mer enn 2 uker nå og det gjør meg helt sprø å skulle begynne å tenke på ting å skrive igjen.

Attpåtil vil ikke mobilen min sende bildene til dataen, så jeg får ikke vist dere bildene fra Kreta :(   Ja, jeg bruker mobilen til å ta bilder. Må skaffe meg et kamera snart! 


Så dere får bare smøre dere med tolmodighet, for bildene og inspirasjonen kommer nok snart ;)

Snakkes ;*


Skrevet 04.08.2012 klokka 13:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Hallo!

Endelig hjemme igjen etter to uker på Kreta. Det var kjempedeilig med skikkelig sommer for en gangs skyld. Her hjemme er det sol osv, men det er ikke så varmt at man kan gå i shorts uten å fryse litt.

Akkurat nå sitter jeg i stuen og ser på tv. Ikke så interessant, men det er da noe å si ;)
Har ikke lagt inn bildene fra Kreta på dataen ennda, så dere får ikke se bilder før i morgen elns.

Snakkes! :*


Skrevet 02.08.2012 klokka 01:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits