Arkiv for juli 2012

8

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg og prøver å finne klær jeg skal ha med meg til Kreta. Reiser nemlig til Bergen i morgen, siden flyet vi skal ta går så tidlig om morgenen på søndag må vi sove på hotell der. Har allerede pakket noe da, f.eks. 4 shortser, 5 topper, 2 tubebh-er og 2 kjoler. Ingen sko ennda. Skal gå uten sko jeg, haha ;)

Bloggingen der nede kommer ikke til å bli så veldig bra. Kommer kanskje til å komme med ett eller to innlegg mens jeg er der, men det blir ikke mer enn det. Får kanskje ikke annen tilgang til internett enn fra mobilen, og det koster så utrolig mye penger! Men skal forsøke.

Gleder meg så utrolig mye til å reise! Har hatt nedtelling siden det var 2 uker og to dager til, og nå er det bare 1 og en halv dag igjen!!! Wiiiiii! ♥Bildene er fra weheartit.com.

 

Skal du reise et sted på ferie? Hvor da?

Eller kanskje du har vert på ferie allerede? :)


Skrevet 13.07.2012 klokka 23:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
6

Hallo!

I dag vekket Håvard meg klokken 10! Hallo? 10??! Jeg står aldri opp før 12 i ferien. Men jeg dro meg opp etter en stund, så håper han er fornøyd med det. Så lagde vi oss pizza til frokost ♥ 

Været er ikke noe å skryte av i dag. Det har vert sol og kjempevarmt i flere dager nå, men i dag regner det og er helt grått og tåkete ute. Kjedelig med ferie når man bare må sitte inne. Da kunne jeg like gjerne sitte inne på skolen, hehe. Enig?Og når jeg først er inne på skolen... jeg kom inn på den skolen jeg ville!! Jippi! Ble egentlig litt overrasket, siden snittet mitt er latterlig lite, haha!

 

Kom du inn på den skolen du ville?


Skrevet 11.07.2012 klokka 14:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har fikset litt på designet mitt her på bloggen, så nå virker nesten alle knappene. De eneste som ikke virker er facebook knappen og twitter knappen, men det er fordi jeg ikke har faceboook-side til bloggen, og ikke twitter i det hele tatt. 

Jeg har snakket med Håvard, som alltid. Han kommer på besøk i morgen! Jippi! Gleder meg som en liten unge på julaften, hihi. Så det blir nok kjempekoselig :)
Også reiser jeg jo til Kreta på søndag. Det gleder jeg meg virkelig til. Varmt og godt, både i vannet og på land.Hva har du gjort i dag? :)


Skrevet 08.07.2012 klokka 23:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heisann!

Som dere ser så har jeg fått meg nytt design, syns det var på tide siden jeg var blitt ganske lei det gamle. Dessuten syns jeg dette var MYE finere! Er dere ikke enige?


Det er fremdeles under oppussing da. Må skifte header, legge inn linker til alle knappene under profilbildet og headeren, og litt småtteri.

 

Hva syns dere om designet? ♥


Skrevet 08.07.2012 klokka 04:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Bildene er fra weheartit.com.

Hvilket bilde likte du best? :)


Skrevet 07.07.2012 klokka 21:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Dag 30: 3 gode ting de siste 30 dagene.

 

1. Fikk sommerferie ♥

2. Vant en beautybag fylt med godsaker!

3. Fikk lønn for strevet med å male huset.

 

 


Skrevet 06.07.2012 klokka 18:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
6

Jeg får ikke sove! Dette er sikkert fjerde natten på rad at jeg er våken til etter kl. 03:00. Det resulterer i at jeg sover bort hele dagen, går glipp av måltider (ikke bra), og er rett og slett helt utkjørt. Faen ta sommerferie! Hehe, neida, men jeg vil ha døgnrytmen tilbake :(

ZzzZZzzZzzzZzzzzZZZzzzzZ........

 

Hvordan er døgnrytmen din? :)


Skrevet 06.07.2012 klokka 03:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Dag 29: Bakgrunnsbildet ditt på mobilen og dataen.

 

På mobilen har jeg ikke bare ett bakgrunnsbilde. Jeg har 3 bilder av Håvard når han var liten, og ett bilde av meg og han sammen. Men jeg har ikke de bildene på dataen, så de får dere nok ikke se, desverre.

På dataen har jeg dette bakgrunnsbildet:

 

Hva syns du? :) ♥


Skrevet 05.07.2012 klokka 17:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dag 28: Hva vil du bli?

 

Jeg har egentlig ikke peiling på hva jeg vil bli. Før hadde jeg en drøm om å bli vetrinær, men jeg er ikke så flink i matte, og man må være ganske flink i matte og naturfag for å bli det. Så den planen gikk i vasken.

Nå tror jeg kanskje at jeg vil bli siviløkonom. Ikke fordi jeg syns at det høres så veldig spennende ut akkurat, men fordi jeg er ganske god i økonomi (fikk 5 på en prøve vi hadde om det), og siviløkonomer tjener ganske bra!
Bildene er hentet fra google.no.

 

Hva vil du bli?♥


Skrevet 04.07.2012 klokka 20:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Dag 27: Et bilde av deg for to år siden.

 

Jeg har ett bilde av meg som er tatt for noen år siden. Men jeg har ikke peiling på om det er to eller tre år siden.

Her er det iallefall:

 

Fjortis meg, haha! Og jeg er på vei tilbake dit. Blondere hår bl.a. 

 

Hva syns du? ;)


Skrevet 03.07.2012 klokka 20:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dag 26: Et bilde av stedet du bor på.

 

Jeg har ingen bilder av akkurat det stedet jeg bor på, eller huset mitt, men jeg kan heller legge til et bilde av den fine utsikten jeg har!

Bildet er tatt for en stund siden, derfor er ikke bladene på trærne så grønne, og det er litt snø på fjellet :)Skrevet 02.07.2012 klokka 20:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits