Arkiv for juni 2014

0

JAAAAA!!! Jeg klarte lappen! Har kjørt bil hele helgen, og det har vært så gøy! Gleder meg til å få egen bil som jeg kan kjøre rundt i, men det blir nok ikke før om noen år tror jeg. Skal jo flytte til byn, så da trenger jeg ikke bil. Tar bare buss og bybane osv. :)

Her er et bilde av meg som kjører. Bilen er Håvard sin, kjempegod å kjøre!

 

Her er min framtidige bil <3 Audi R8, ROOOSA <3 <3 <3 Hihi!


Skrevet 10.06.2014 klokka 01:37. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Hjelp! Nå sitter jeg utenfor trafikkskolesenteret og venter på at oppvarmingstimen min skal begynne. Skal ikke kjøre før 11:45, så jeg har god tid til å bli skikkelig nervøs. Uff, hjelp!!

Ønsk meg lykke til! Det tror jeg at jeg trenger :-S


Skrevet 06.06.2014 klokka 10:11. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

JippiiI!! JADDAAAAA!! Er så lykkelig nå <3 Håvard kom ikke inn i militæret, for det var fullt!

Tenk at vi faktisk skal bli samboere! Det er helt uvirkelig! Vi har vært sammen i nesten 2,5 år, der vi har bodd fra hverandre slik at vi bare møttes i helgene, men nå skal vi faktisk flytte inn sammen!

Gleder meg helt vilt til det!! ^^ 

Haha! Må feires! 

Jeg elsker deg! <3


Skrevet 05.06.2014 klokka 23:47. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hei :)

Velger å blogge nå fordi jeg faktisk har noe jeg vil blogge om. For det er ikke så ofte.

Jeg sitter her på rommet mitt, i sengen, for jeg får ikke sove. Ikke fordi jeg har så mye å tenke på elns, men bare fordi jeg ikke ser vitsen med å sove når det ikke skjer noe spesielt på skolen i morgen likevel. Jeg er ferdig med alle de tre skriftlige eksamenene mine, så da venter jeg egentlig bare på den muntlige. I mellomtiden har jeg liksom "fri" føler jeg! Det er ganske godt å tenke på, men så kommer jeg på at "fack.. jeg har oppkjøring på fredag!" Er veldig redd for at den skal gå rett i dass, men håper ofc på det beste :)

I tillegg skal kjæresten min, Håvard, på sesjon del 2 i morgen. Jeg som hadde gledet meg sånn, og sett for meg at vi to skulle bli samboere. Endelig liksom! Men neida... føler det er som denne meme'en her:

Haha. Sad but true.

Så innerst inne håper jeg han ikke kommer inn i militæret, men det er mest for min egen del. Om jeg skal tenke på han, og hans beste, vil det kanskje være at han bør ta utdanning der osv. Men HALLOO!! Jeg trenger han ved min side når jeg skal flytte fra hjemstedet mitt, og begynne på ny skole. Nye mennesker, en annen plass. Egoet tar over, mehehe.

Well, that's it. Det var alt jeg hadde å si atm. Så vi snakkes :)


Skrevet 04.06.2014 klokka 02:46. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
hits