Arkiv for mai 2013

1

Hallo :)

Akkurat nå sitter jeg i godstolen hos bestemor med chipsskåla på fanget og colaen i handa. Det er sånn det skal vere en lørdagskveld! Var ikke så mye interessant på tv i kveld, så jeg ser på gullruten. Hvis dere vet om noe bedre å se på i kveld, SI FRA TIL MEG!!

Men det dette innlegget skulle handle om var min favoritt galakse.... Ehhh hæ? Nei, jeg mener ofc den nye "galaxy tightsen" min!

Er den ikke bare dødsfin??! Ååh, jeg elsker den <3 gikk med den tre dager på rad etter jeg fikk den, så følte jeg at det kanskje var på tide å vaske den... Hehe! Det er iallefall blitt mitt nye favorittplagg.

Hva syns du?


Skrevet 11.05.2013 klokka 22:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heihei!
Lenge siden sist hæ? Ja, i know, men jeg gidder liksom aldri å blogge. Dvs, jeg gidder selve bloggingen, det å skrive liksom... men det å ta bilder TIL bloggen, det er et rent mareritt!

Uansett skal jeg prøve å bli flinkere. Jeg måtte bare tenke på hvorfor jeg faktisk laget denne bloggen, så kom mye blogglyst tilbake. Jeg laget den jo for å kunne se tilbake på årene mine på videregående når jeg blir gammel å grå :P derfor kommer jeg med nytt:

Jeg har fått meg jobb! Fikk den faktisk 15 april, men... jeg er lat, så jeg har ikke fått oppdatert dere på den fronten i det hele tatt. Anyways, jeg har fått meg jobb på kafè, noe som er veldig gøy, til tider. Det som ikke er gøy med det er at det kan vere veldig stressende av og til, pluss at jeg er liksom "ekstrahjelp" så jeg nå være der når de trenger meg... jeg er den reddende engelen deres <3 hehe! Neida, nok tull.

Et bilde av meg på vei til jobben en dag!

Men ja, var egentlig bare det jeg ville si. Så får dere ha en fin fredagskveld/natt videre :) jeg skal legge meg nå... Opp på jobb i morgen.. KJEMPETIDLIG! Kl 13:30 liksom! Tortur!!.... Okey what?

Over og ut! Susseeeypuzen007@hotmail.com ;****

(Jeg er overtrøtt)


Skrevet 11.05.2013 klokka 00:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits