Arkiv for april 2012

0


Skrevet 27.04.2012 klokka 14:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Sko: Du finner alle desse skoa på nelly.com

 

Noken du har lyst på?Skrevet 24.04.2012 klokka 16:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

No sitte eg i engelsk timen og skal gjer oppgåver, men eg var ferdig med dei i går, så eg sitte heller å høyre på musikk og sitter på facebook. Chill time sa du? Oh, yes.

Tenkte òg at eg skulle fortelle at eg reiser til Håvard i dag, etter skulen. Det betyr jo at det mest sannsynlig ikkje blir noke særlig med blogging i helga, for det er jo litt kjedlig for han om eg skal sitte å blogge heile tida. Håper dåke forstår :)

 


Skrevet 20.04.2012 klokka 10:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heylo!

Tenkte å dele ein sjukt fin sang med dåke! Den heite "How we do (party)" eller " Party and Bullshit".

RITA ORA - How We Do (Party)
Elsker den sangen! ♥

Ka syns du?Skrevet 19.04.2012 klokka 10:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Syns?Skrevet 18.04.2012 klokka 15:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heei :)

Tenkte å dele noken skjønnhetstips eg kom over på bloggen http://stina.blogg.no/ !

 
1. Har du poser under øynene kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det.

 

2. Bruk vanndamp til å rense ansiktet, dette er gratis og gjør huden utrolig godt. Man koker opp vann, og plasserer ansiktet over gryten i 10-15 min (uten at det brenner deg). Ha et håndkle over huden for å fange opp all dampen. Dette vil åpne porene, slik at eventuelle ansiktsmasker du bruker etterpå får en bedre virkning. Dampen vil også drepe en en god del bakterier og øke blodsirkulasjonen i ansiktet. PS. Alltid avslutt ansiktsvasken med kaldt vann slik at porene i ansiktet lukker seg mest mulig.

 

3. Bland én teskje sukker, og noen dråper olje til en tykk masse. Skrubb leppene godt med sukkerskrubben i ca. ett minutt. Sukkeret er eksfolierende, mens oljen gir fuktighet. Skyll av blandingen med lunkent vann og tørk med en ren klut. Følg opp med en god leppepomade! Det er alltid viktig å huske på at "The smile is the best make-up for any girl!".

 

4. Ta en spisesje solsikkeolje hver dag! Det er anbefalt over hele verden, grekere gjør det hver dag og det er virkelig vidunderlig. Det smører både kropp og sjel, det er bra for hår, man får det skinnende og glansfullt, det er mange gunstige fettsyrer som negler og hud har godt av. Det fukter, smører og pleier huden fra innsiden.

 

5. Et greit tips når du skal ut og har dårlig tid: Neglene dine ser ikke bra ut og du tar på deg et kjapt lag med neglelakk, men det tørker ikke fort nok! What to do? Vel, ta på deg neglelakken som vanlig, og ta fingrene ned i vasken fylt med kaldt vann i ca. 1 min. Neglene dine blir tørre på et blunk og de tørker helt strøkent!


Skrevet 18.04.2012 klokka 11:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hallo!

Haaaata naurfag! Over alt på jord! Og selvfølgelig, skal vi ha prøve i det i måra. Fml....  Men Kristine, so snill som ho er, har skrive ut eit sammendrag fra det kapittelet vi skal ha om til meg, så eg slepp å lese heile kapittelet. Heldigvis. Takk skal du ha! ♥

Har ikkje på meg sminke, altso ser eg heilt jævlig ut, derfor ingen bilder av meg ;) ♥Skrevet 17.04.2012 klokka 23:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

Har jo ikkje blogga sida eg kom heim fra Bergen. Det er rett og slett fordi at eg ikkje har hatt noke å blogge om. Det einaste eg har gjort er å sove, gå på skulen, sove, ete og sett på tv. Altså, ikkje så veldig interessant ;)

No sitter eg i klassen og berre... ja, sitte her, haha! Har matfri, men som vanlig har eg ikkje mat med meg, og er blakk, så blir ingen lunch på meg i dag. Neiånei, må skjerpe meg med det der.


Åååhh! Sånne har eg lyst på no! :( <3

 Skrevet 17.04.2012 klokka 12:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Skal sjå "pus med støvler" ^^


Skrevet 15.04.2012 klokka 12:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hallo!
Ligge på hotellrommet igjen. Hehe, er liksom ikkje så mykje å ta seg til akkurat, så her går det i lesing og mobilblogging!

Men, til overskrifta, her er dagens innkjøp fra Bergen:

Nye converse!! Mine gamle er heilt utslitte og stygge :S

Bodybutter og rosa neglelakk.

Fake-negler. Må til når eg biter negler så mykje...Hehe!

Bøker

Og selvfølgelig godteriii! Det er jo lørdag, tross alt.

Så no skal eg kose meg i senga med godteri og ei god bok.
Vi blogges ;*


Skrevet 14.04.2012 klokka 21:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heei :)
No sitte eg i senga på hotellet etter ein lang dag med bilkjøring, besøk på sjukehuset, sein middag og shopping.

Her er det eg kjøpte i dag:

Superfin bikini!

Nattklede... Topp og shorts.

Og hårkur fra bed head.

Ka syns du?

No skal vi sikkert berre chille på hotellet resten av kvelden. Og eg har ikkje med meg data, så det blir blogging fra mobilen denne helga :)

Vi blogges :*


Skrevet 13.04.2012 klokka 21:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heei :)

No skal kjøyre eg fra skulen, rett heim, sette meg i bilen, og kjøyre vidare til Bergen. Har heldigvis lagt inn mange nye fine sanga på mobilen, og har med meg pute, så eg skal sove og høyre på musikk heile turen. Ahhh, blir deilig ♥

Kjørte kosegenser og hestehale i dag. Det er best å sitte i bil med i lengden.

Men då stakk eg... Vi blogges i Bergen! Mest sannsynlig...Skrevet 13.04.2012 klokka 11:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heisann!

Sitter her og syns litt synd på meg sjøl. Det er fest her i morga, men eg kan ikkje vere med for familien min skal til bergen og besøke besta som ligg på sjukehus. Altså, eg syns jo synd på ho som må ligge der åleine, og eg vil jo besøke ho og sjå ho osv. Men ikkje akkurat i måra!! Buhu :(

Håvard kjem òg, han skal på festen, så eg kjem ikkje til å få sjå han heller i helga. OhMyGod! nesten 2 veke uten han.. :(
Jeje, skal nok overleve. Det er jo tross alt BERGEN. Kanskje det blir litt shopping òg? Liksom, vi kan ikkje vere på sjukehuset heile tida.. Det blir for kjedlig, og då kjem lillesøskena mine til å protestere hardt!

No skal eg til å begynne å pakke... atm er kofferten tom. Som du ser...


 

Skal prøve å få til litt blogging når eg er der òg. Blir nok mykje "venting" i helga, så då er det godt å ha noke å gjer på menst ein venter ♥

BTW! Har dåke hørt det nye albumet til Nicki Minaj? Aaah, er heilt forelska i noken av sangane der ♥ Spesielt Automatic ♥♥

Men no skal eg begynne pakkinga... vi blogges!

 

Ka skal du i helga? 


Skrevet 12.04.2012 klokka 17:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

No har eg nett komt heim igjen fra trening. Åååhh, det føles så deilig når ein er ferdig med den! Midt i er det jo heilt jævlig. Mildt sagt.

No skal eg snart dusje, men mamma måtte visst dusje først fordi at ho meiner at eg bruker for lang tid.. hehe (a)  Så eg sitte her, svett og jævlig, og drikke melk ♥
"Hæ? Melk? Koffor det?" spør du kanskje..  Jo, det er fordi at melk rett etter trening er bra for musklane, og hjelper dei til å bli sterkare.


MMmmmmmm, melk ♥

 

Nei, eg får vel drikke opp å komme meg i dusjen. VI blogges :)


Skrevet 11.04.2012 klokka 20:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Hei hei :)

Tok litt "påskefri" fra blogging egentlig. Hadde liksom ikkje så mykje å blogge om i påska, såeeee...ja. Men skal bli bedre nå.

Var med Håvard nesten heile veka, og iallefall ein dag var det fint vær. Dermed blei det nytt profilbilde på Håvard:

 
Fineste pusen i verden ♥

 

Men no skal eg faktisk legge meg. Så, god natt!


Skrevet 10.04.2012 klokka 00:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Heei :)
Sitte med Håvard, Adrian, Jantsen og Asle. Ser film, eller egentlig ein serie. Trur den heitte Dexter?
Anyway.. den er drit kjedelig! Vell, det kan jo ha noke å gjer med at eg hata sånne drepe-filma då.. hehe.

Har du sett Dexter noken gang?


Skrevet 05.04.2012 klokka 23:30. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heeei :) 

I mangel på ting å blogge om tenkte eg å ha "ukens bilde" sånn ein gang i veka. Bildet vil vere av noke lurt eg har tatt bilde av den veka. Høres det interessant ut?

Ukens bilde er:


Elefant♥

Ein pyntegjenstand som står i stua vår. Kjempesøt ♥

 

Ka syns du om "ukens bilde"?Skrevet 02.04.2012 klokka 17:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits