Arkiv for januar 2013

0

Hei! :)

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne vise mer av kjolen jeg gikk med på julaften, og det kan jeg! Tok ikke så mange, eller særlig bra, bilder av den på julaften, men NÅ skal dere få se:

 

Ble ett lys nederst på noen av bildene, det er fordi jeg måtte ta bildene med mobilen (kameraet var tomt for strøm -.-), så da ble de sånn, av en eller annen grunn.

Hva syns dere? ♥ 


Skrevet 09.01.2013 klokka 21:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
5

Heisann!

Nå kan du vinne en iPad mini, en tv, høytalersystem, m.m. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn ->HER<- og delta i konkurransen! Du finner også mer informasjon på siden om hva du må gjøre og premier osv.

I tillegg til å gi en premie til den heldige vinneren er det sånn at ALLE som deltar får tilsendt en liten premie i posten! Er ikke det fantastisk?? Lurer sånn på hva det er, og kan ikke vente med å få den tilsendt. Også håper jeg selvfølgelig at jeg vinner! Meld dere på ->HER<- eller ->HER<-
Skrevet 04.01.2013 klokka 23:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Kveldsen på lillejulaften. Nam! ♥ Hjerteagurk ♥


Julepresangen min, fra Håvard ♥ Den lille øverste er fra foreldrene hans ♥
 Outfit på julaften. Kjolen fikk jeg av bestemoren min for noen år siden. Hun hadde brukt den da hun var like gammel som meg ca! Den er helt nydelig ♥ Litt sånn ballkjole-aktig.


Og til slutt, et bilde av Håvard på julaften. Han var ikke med meg da, men fikk et bilde av han ♥ Nydelige og perfekte kjæresten min ♥ 
Vi ble faktisk sammen på julaften 2011. Så hadde 1. års jubileum (?) !! ♥ 

 

Vi snakkes! ♥


Skrevet 03.01.2013 klokka 16:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heisann!

Godt nyttår folkens! Håper dere har hatt en like fin feiring av det nye året som jeg har. Var nemlig med beste Håvardpus hele dagen og natten ♥ Forsåvidt hele romjulen også, hehe. Nyttårskyss er et must!
Men hva har egentlig skjedd i det siste? Jo.... vell... egentlig ikke stort. Er vell derfor jeg ikke har giddet å blogge i det hele tatt! Men nå er det nytt år og nye muligheter! Skal prøve å bli flinkere til å blogge dette året, for jeg har så veldig lyst til å bevare minnene mine her, så jeg kan lese om hva jeg gjorde dette året til neste år. Også hjelper det jo veldig at jeg fikk kamera til jul av mamma og pappa ♥ Da har jeg ingen unnskyldning til å ikke kunne ta skikkelige bilder lenger, og det er jeg veldig glad for. Vart ganske lei av å bare ta gamle bilder eller bilder med iPhonen å legge ut her på bloggen. Det blir bare til en kjedelig blogg! Enig?

MEN!! Jeg tenkte kanskje å lage en videoblogg, eller bare ett innlegg, med det jeg fikk til jul! Høres det interessant ut? Visst ikke så får dere jaggu gi meg noen idèer til hva jeg kan blogge om, for jeg er ganske blank på akkurat det for tiden, hehehehe.

Meg for leeeeeeeeenge siden, men nå har jeg jo ca samme hårfarge igjen! Tihi, det visste dere ikke. Sist gang jeg blogget hadde jeg jo blondt hår!
Men dette er iallefall siste gangen jeg bruker gamle bilder! Håper og tror jeg iallefall..

 

Vi snakkes! ♥


Skrevet 02.01.2013 klokka 10:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits