Kategori: Klær

3

Heisann!

Er det noen av dere som skal på julebord i år? Eventuelt juleball/julefest? Det skal jeg! Er så heldig å ha blitt bedt med Håvard på julebordet til jobben hans! Har allerede to kjoler fra Nelly som jeg ikke har fått brukt, men så måtte jeg bare nett innom en tur i dag også å se på kjoler, og da fant jeg ofc det perfekte antrekket! Ikke bare kjole, men sko og smykker også! Så da måtte jeg jo bare kjøpe alt sammen.. hehehe. Får spare de andre kjolene til en annen gang da ;)

Her er det jeg kjøpte meg i dag:


Kjøpte meg denne kjolen, bare i svart, men nå var de visst utsolgt for den fargen :-/ LINK HER!


Trengte noen sko som ikke var SÅÅÅ høy hæl på... holder på å dø hver gang jeg skal gå i de andre skoene jeg har, for de er så høye! LINK HER!

 


Dette smykket så jeg på modellen med kjolen jeg kjøpte, og jeg så hvor fint de ble til den kjolen, så jeg bare måtte ha det, hehe! LINK HER!

 

Har ikke bestemt meg helt for hvilke øredobber jeg skal ha til, men det får jeg heller ta på sparket rett før jeg skal ut på julebordet. Har virkelig 1000 forskjellige øredobber i alle lengder, fasonger og farger, så tror ikke det skal bli noe problem akkurat ;)

 

Hva syns dere om antrekket? :)

 

Vi snakkes!


Skrevet 18.11.2013 klokka 20:53. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
1

Hallo :)

Akkurat nå sitter jeg i godstolen hos bestemor med chipsskåla på fanget og colaen i handa. Det er sånn det skal vere en lørdagskveld! Var ikke så mye interessant på tv i kveld, så jeg ser på gullruten. Hvis dere vet om noe bedre å se på i kveld, SI FRA TIL MEG!!

Men det dette innlegget skulle handle om var min favoritt galakse.... Ehhh hæ? Nei, jeg mener ofc den nye "galaxy tightsen" min!

Er den ikke bare dødsfin??! Ååh, jeg elsker den <3 gikk med den tre dager på rad etter jeg fikk den, så følte jeg at det kanskje var på tide å vaske den... Hehe! Det er iallefall blitt mitt nye favorittplagg.

Hva syns du?


Skrevet 11.05.2013 klokka 22:08. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
8

UÆÆÆÆHÆÆHÆHÆÆÆ! Sitter her å tuter som en annen idiot. And do you know why? Jo, fordi jeg bare MÅ ha en kjole, men har ikke råd til den. Dvs, jeg har penger nok, men kan ikke bruke de fordi jeg må spare :(  Buuuhuuuuuuhuuhuhu!! :'(

Sånn ser den ut:Fra Nelly.com ♥

For de som kjenner meg så vet de at dette er den PERFEKTE kjolen for meg. Rosa, glitter, fluffy, sløyfe... ja alt med denne roper Susann laaang vei.
FML... hadde jeg bare vert rik ♥ Da hadde dette vert babyen min! Som jeg hadde sovet med til og med, haha ♥

 

Gud, vær snill å send meg litt penger, takk! 


Skrevet 15.03.2013 klokka 00:08. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
0

Hei! :)

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne vise mer av kjolen jeg gikk med på julaften, og det kan jeg! Tok ikke så mange, eller særlig bra, bilder av den på julaften, men NÅ skal dere få se:

 

Ble ett lys nederst på noen av bildene, det er fordi jeg måtte ta bildene med mobilen (kameraet var tomt for strøm -.-), så da ble de sånn, av en eller annen grunn.

Hva syns dere? ♥ 


Skrevet 09.01.2013 klokka 21:34. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
2

Heiii Heii :)

Tenkte å vise dere de nye klærne jeg har kjøpt. Egentlig kjøpte jeg de på fredag som var, men har ikke hatt tid, eller viljestyrke nok, til å blogge om de ennda.

Dette kjøpte jeg meg:

En topp med åpen rygg, fra Bik Bok


En liten sommerkjole, fra H&M


To tube bh-er, fra H&M
Verdens FINESTE shorts!!!♥ Fra Bik BokSom dere ser er det en topp til på det siste bildet, en blå. Den er fra H&M. Fikk ikke lastet opp et bilde av bare den av en eller annen grunn..?

Kjempefornøyd med innkjøpet! :) Trengte egentlig ikke noe av dette, kanskje shortsen, men måtte ha det likevel! Haha!

 

Hva syns du om klærne? ♥


Skrevet 28.06.2012 klokka 22:57. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
4

Heeey!

Satt å så på "sex and the city" i sted da jeg fikk en melding om at det var komt en pakke til meg på posten, fra Nelly! Og da kunne jeg jo ikke gjøre annet enn å hente den.

Hadde bestilt noen sko nemlig, og endelig er de her! Det er virkelig kjærlighet ved første blikk ♥ Woooow! LITT store bilder kanskje? 

 

Hva syns du om skoene?


 


Ps: Har bestilt flere ting fra nelly, men har ikke fått alt ennda, så jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg å vise alt når jeg har fått det, og kanskje anbefale noe?
Er det av interesse? :) Skrevet 05.06.2012 klokka 21:26. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
14

Heei :)

Tenkte å dele noen gode tips med dere. De fleste har vell litt problemer med å finne de perfekte sommerantrekkene til fest? Her er noen tips til hvordan du kan gjøre det:

"Endelig begynner sommeren og nærme seg, og i tillegg til at temperaturene blir varmere blir det som oftest også mange flere festlige begivenheter. Nå er det ikke lenger behov for å pakke inn festantrekket med boblejakke, skjerf og lue eller ta på tre strømpebukser for å holde varmen. Likevel har de fleste lyst til å fylle opp klesskapet med nye sommerkjoler og festantrekk i friske farger. I forbindelse med festsesongen for sommeren har Lindex lansert en ny kolleksjon kalt "Spring Party", som byr på både friske fargekombinasjoner og mønstre."
Kombiner farger, mønstre og metalliske nyanser

Denne våren og sommeren er det fargene som står i fokus og en av de absolutt største favorittene er pastellene. De friske fargene er også å finne i denne nye kolleksjonen til Lindex, og de kombinerer gjerne disse med forskjellige mønstre og materialer. Blant den sarte trendpaletten denne sesongen er grønt en klar favoritt, og KK.no sin egen moteekspert, Tone Ra Pedersen, mener at mintgrønt er det nye svart. I den nye kolleksjonen kombinerer gjerne Lindex grønt sammen med hvite blonder, metallics og sesongens striper i sort og hvitt.

Part Perfect-kolleksjonen er allerede i salg i butikk og på nett. 

Kombiner skjørtet med en genser

Selv om vi nærmer oss sommeren er det imidlertid en kjent sak at Norge ikke byr på de temperaturene og sommervarmen vi håper på. Hvis det er litt kjølig i luften, kan du kombinere favorittskjørtet ditt med en genser slik at du slipper å fryse utover kvelden.

Med disse reglene blir antrekket garantert komplett:

  • Ikke fall for fristelsen å velge sexy + sexy. Velg enten et sexy skjørt eller en sexy topp.
  • Prøv for eksempel et smalt blyantskjørt med paljetter sammen med en litt preppy strikkegenser med rund hals.
  • Eller et knelangt foldeskjørt og en topp med blonder eller andre sexy detaljer.
  • Prøv en uventet fargekombinasjon - du trenger slettes ikke å gå for svart eller hvitt i samspill med en av vårens spreke farger.
  • Lek med teksturer. Kombiner metalliske plagg med angora eller kasjmir, eller skjøre blonder med strikk.
  • Og helt til slutt: Gå for høye hæler!

 

Håper disse tipsene var til hjelp :)

 

(Tipsene er funnet på KK.no. >HER<)Skrevet 09.05.2012 klokka 14:47. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
13

Vinterklærne pakkes vekk og tiden er inne for å la huden få kjenne frisk luft. Her er kjolene som kan brukes igjen og igjen til kulden atter en gang kommer tilbake. OBS: Ikke som bestemor

 Selv om sarte, blomstrete kjoler i duse pasteller er noen av vårens store trender, betyr ikke det at du trenger å legge 40 år til stilen din. Nostalgi kombinert med tøffe detaljer gjør deg til brennheit fashionista. 

 
HUSK: Vær kresen

 Det er ikke alle kjolepriser som presser deg til å spise suppe resten av måneden. Likevel er de viktig at kjolen gjør noe for deg. Billige kjoler er bortkastede penger og ressurser om de bare skal henge i skapet. Når du har prøvd mange nok kjoler lærer du deg hvilke snitt og farger du skal lete etter for å finne noe det som kler deg best. Hvis du ikke takler prøverom så benytt deg av deponeringstilbud og prøv kjolene hjemme i ro og mak.

 

TIPS: Enkelt triks

 Når du har funnet en kjole du som passer din stil og kroppsfasong er det viktig å sette fokus på detaljene. Det er nemlig tilbehøret som gjør et plagg mer interessant, og dermed påkledningen litt morsommere. Lek deg med forskjellige strømper, sko, jakker, trenchcoats, smykker og fine solbriller.

 

PLANLEGG: Ta kontrollen

 Finn fram klær til dagen etter før du blir for trøtt på kvelden. Bestem deg for hvilke signaler du vil at klærne dine skal gi, og ta på deg antrekket uansett om du føler deg oppløftet eller nedstemt. På den måten har du i det minste profesjonaliteten i orden, og klærne løfte deg opp på en tung dag.

 

Kilde: http://www.kk.no/893730/10-vaarkjoler-du-vil-elske-akkurat-naa


Skrevet 02.05.2012 klokka 20:31. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 27.04.2012 klokka 14:51. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
0

Sko: Du finner alle desse skoa på nelly.com

 

Noken du har lyst på?Skrevet 24.04.2012 klokka 16:25. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
0

Heei :)  

Mamma kom heim fra Dublin i går, og hadde kjøpt ting til alle! Snille mammaen min ♥
Ho hadde kjøpt to ting til meg. Ein genser og ei t-skjorte:
Love is in the air ♥

Den hadde hette!! ^^

Miss sexy B ;*

Ho kjøpte òg masse snop! Både sjokolade og mange forskjellige drops ^^

Var kjempefornøgd med det eg fikk. Tusen takk, mamma ♥

 

Ka syns du om kleda?Skrevet 26.03.2012 klokka 17:29. Ligger i kategorien Klær. Legg igjen en kommentar
hits