Kategori: Hverdag

0

HeI!

Oi. Sist gang jeg blogget hadde jeg nettopp fått lappen, men mye har skjedd siden det. Jeg og Håvard har fått oss leilighet i Bergen, jeg har komt inn på BI (!!!!), og alt kommer til å bli helt perfekt <3

Trodde ikke jeg kunne være så heldig, men faktisk smiler livet til meg for tiden. Alt har liksom gått min vei, selv om det ikke burde ha gjort det ut fra utgangspunktet.. men jeg klager ikke! Ah! Skal bli så fint å bo i norges fineste by <3 Gleder meg vilt! Og ikke minst fordi jeg skal bo med min kjære ;*

 

Vi snakkes!


Skrevet 29.07.2014 klokka 00:39. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

JAAAAA!!! Jeg klarte lappen! Har kjørt bil hele helgen, og det har vært så gøy! Gleder meg til å få egen bil som jeg kan kjøre rundt i, men det blir nok ikke før om noen år tror jeg. Skal jo flytte til byn, så da trenger jeg ikke bil. Tar bare buss og bybane osv. :)

Her er et bilde av meg som kjører. Bilen er Håvard sin, kjempegod å kjøre!

 

Her er min framtidige bil <3 Audi R8, ROOOSA <3 <3 <3 Hihi!


Skrevet 10.06.2014 klokka 01:37. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Hjelp! Nå sitter jeg utenfor trafikkskolesenteret og venter på at oppvarmingstimen min skal begynne. Skal ikke kjøre før 11:45, så jeg har god tid til å bli skikkelig nervøs. Uff, hjelp!!

Ønsk meg lykke til! Det tror jeg at jeg trenger :-S


Skrevet 06.06.2014 klokka 10:11. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

JippiiI!! JADDAAAAA!! Er så lykkelig nå <3 Håvard kom ikke inn i militæret, for det var fullt!

Tenk at vi faktisk skal bli samboere! Det er helt uvirkelig! Vi har vært sammen i nesten 2,5 år, der vi har bodd fra hverandre slik at vi bare møttes i helgene, men nå skal vi faktisk flytte inn sammen!

Gleder meg helt vilt til det!! ^^ 

Haha! Må feires! 

Jeg elsker deg! <3


Skrevet 05.06.2014 klokka 23:47. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hei :)

Velger å blogge nå fordi jeg faktisk har noe jeg vil blogge om. For det er ikke så ofte.

Jeg sitter her på rommet mitt, i sengen, for jeg får ikke sove. Ikke fordi jeg har så mye å tenke på elns, men bare fordi jeg ikke ser vitsen med å sove når det ikke skjer noe spesielt på skolen i morgen likevel. Jeg er ferdig med alle de tre skriftlige eksamenene mine, så da venter jeg egentlig bare på den muntlige. I mellomtiden har jeg liksom "fri" føler jeg! Det er ganske godt å tenke på, men så kommer jeg på at "fack.. jeg har oppkjøring på fredag!" Er veldig redd for at den skal gå rett i dass, men håper ofc på det beste :)

I tillegg skal kjæresten min, Håvard, på sesjon del 2 i morgen. Jeg som hadde gledet meg sånn, og sett for meg at vi to skulle bli samboere. Endelig liksom! Men neida... føler det er som denne meme'en her:

Haha. Sad but true.

Så innerst inne håper jeg han ikke kommer inn i militæret, men det er mest for min egen del. Om jeg skal tenke på han, og hans beste, vil det kanskje være at han bør ta utdanning der osv. Men HALLOO!! Jeg trenger han ved min side når jeg skal flytte fra hjemstedet mitt, og begynne på ny skole. Nye mennesker, en annen plass. Egoet tar over, mehehe.

Well, that's it. Det var alt jeg hadde å si atm. Så vi snakkes :)


Skrevet 04.06.2014 klokka 02:46. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heyooo!

Har OD-dag på skolen i morgen, som vil si FRIDAAAG! Jadda! Så da skal jeg reise til kjæresten min, også skal vi reise videre med noen av kompisene hans til en hybel som vi skal vere på i helgen. Blir koslig det! Håper på en fin kveld ute på lørdag, siden jeg er 18 nå ^^

Også noen random bilder fra google da såklart!

 

Vi blogges! :)


Skrevet 07.11.2013 klokka 23:43. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heihei!
Lenge siden sist hæ? Ja, i know, men jeg gidder liksom aldri å blogge. Dvs, jeg gidder selve bloggingen, det å skrive liksom... men det å ta bilder TIL bloggen, det er et rent mareritt!

Uansett skal jeg prøve å bli flinkere. Jeg måtte bare tenke på hvorfor jeg faktisk laget denne bloggen, så kom mye blogglyst tilbake. Jeg laget den jo for å kunne se tilbake på årene mine på videregående når jeg blir gammel å grå :P derfor kommer jeg med nytt:

Jeg har fått meg jobb! Fikk den faktisk 15 april, men... jeg er lat, så jeg har ikke fått oppdatert dere på den fronten i det hele tatt. Anyways, jeg har fått meg jobb på kafè, noe som er veldig gøy, til tider. Det som ikke er gøy med det er at det kan vere veldig stressende av og til, pluss at jeg er liksom "ekstrahjelp" så jeg nå være der når de trenger meg... jeg er den reddende engelen deres <3 hehe! Neida, nok tull.

Et bilde av meg på vei til jobben en dag!

Men ja, var egentlig bare det jeg ville si. Så får dere ha en fin fredagskveld/natt videre :) jeg skal legge meg nå... Opp på jobb i morgen.. KJEMPETIDLIG! Kl 13:30 liksom! Tortur!!.... Okey what?

Over og ut! Susseeeypuzen007@hotmail.com ;****

(Jeg er overtrøtt)


Skrevet 11.05.2013 klokka 00:00. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
25

Hei!

Siden jeg ikke har vist NOEN bilder fra da jeg var i Puerto Rico med kjæresten i påsken, tenkte jeg at jeg skulle vise det nå. Så her er de:


s

Ja, det satt en katt i treet utenfor leiligheten vår! Haha!

Som dere ser ble det maaange bilder av fisker, men det er fordi vi var i en sånn "glass bottom boat", som vil si at vi satt på en måte under vann i en båt som var oppå vannet. Ja, det er litt forvirrende med vi var liksom i kjelleren på båten, og det var under vann med mange vinduer så vi så ut i vannet. Masse fiskestimer som svømte forbi ♥

 

Hva syns dere om bildene? Lyst til å dra dit eller? hehe ;)

 

Btw, bildene er tatt med iPhone 4S, men er redigert i picasa 3.


Skrevet 08.04.2013 klokka 17:06. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Skal snart begynne å blogge litt igjen, lover! (a)
Har jo fått en del å blogge om nå siden jeg nettopp var i syden, i påsken - pluss at jeg har mange innkjøp å vise dere!

Så da skjønner dere at det ikkje er mangelen på ting å blogge om som er problemet akkurat nå. Det som er problemet er at jeg liksom ikke gidder! Har heller lyst til å ligge i senga å bare slappe av, HELE TIDEN. -.-

Men snart kommer det noen innlegg iallefall. Ville bare si fra så dere vet at jeg fortsatt lever, hehe.

Random bilde av søteste og rareste pusen min, Sofus ♥♥

Snakkes!


Skrevet 03.04.2013 klokka 16:51. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heisann!

Nå skal jeg faktisk legge meg snart. Er ikke vanlig det akkurat, at jeg legger meg tidligere enn 12 om kvelden. Men det bør egentlig bli en vane, for man får jo den beste søvnen før kl 12. Så kanskje det er litt lurt å legge seg tidlig så man blir kvitt de 3 lagene med poser under øynene. Ikke pent ass!
Hehe ;)

Natta ;*


Skrevet 25.02.2013 klokka 21:37. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Heisann!

Har ikke blogget på en stund fordi jeg ikke hadde noe å blogge om, (ja, livet mitt er kjedelig)... MEN! Nå har jeg noe å blogge om, siden jeg bestilte to ringer fra Nelly på søndag som kom i dag!
Her er de:

Var de ikke fine??! Ligner veldig på de YSL ringene som alle har, bare at disse er syyykt billige! Kjøpte de på Nelly for 69 kr pr stk!!

Du finner de HER(blå)  og  HER (grønn).

 

Og dette er meg i dag...


Hahaha, nydelig altså.. kosebukse og kosegenser i fargen sjokkrosa(!!) + håret i en dott. Jepp, leker slask i dag!

 

Vi snakkes :*


Skrevet 08.02.2013 klokka 18:25. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Kveldsen på lillejulaften. Nam! ♥ Hjerteagurk ♥


Julepresangen min, fra Håvard ♥ Den lille øverste er fra foreldrene hans ♥
 Outfit på julaften. Kjolen fikk jeg av bestemoren min for noen år siden. Hun hadde brukt den da hun var like gammel som meg ca! Den er helt nydelig ♥ Litt sånn ballkjole-aktig.


Og til slutt, et bilde av Håvard på julaften. Han var ikke med meg da, men fikk et bilde av han ♥ Nydelige og perfekte kjæresten min ♥ 
Vi ble faktisk sammen på julaften 2011. Så hadde 1. års jubileum (?) !! ♥ 

 

Vi snakkes! ♥


Skrevet 03.01.2013 klokka 16:00. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Heisann!

Godt nyttår folkens! Håper dere har hatt en like fin feiring av det nye året som jeg har. Var nemlig med beste Håvardpus hele dagen og natten ♥ Forsåvidt hele romjulen også, hehe. Nyttårskyss er et must!
Men hva har egentlig skjedd i det siste? Jo.... vell... egentlig ikke stort. Er vell derfor jeg ikke har giddet å blogge i det hele tatt! Men nå er det nytt år og nye muligheter! Skal prøve å bli flinkere til å blogge dette året, for jeg har så veldig lyst til å bevare minnene mine her, så jeg kan lese om hva jeg gjorde dette året til neste år. Også hjelper det jo veldig at jeg fikk kamera til jul av mamma og pappa ♥ Da har jeg ingen unnskyldning til å ikke kunne ta skikkelige bilder lenger, og det er jeg veldig glad for. Vart ganske lei av å bare ta gamle bilder eller bilder med iPhonen å legge ut her på bloggen. Det blir bare til en kjedelig blogg! Enig?

MEN!! Jeg tenkte kanskje å lage en videoblogg, eller bare ett innlegg, med det jeg fikk til jul! Høres det interessant ut? Visst ikke så får dere jaggu gi meg noen idèer til hva jeg kan blogge om, for jeg er ganske blank på akkurat det for tiden, hehehehe.

Meg for leeeeeeeeenge siden, men nå har jeg jo ca samme hårfarge igjen! Tihi, det visste dere ikke. Sist gang jeg blogget hadde jeg jo blondt hår!
Men dette er iallefall siste gangen jeg bruker gamle bilder! Håper og tror jeg iallefall..

 

Vi snakkes! ♥


Skrevet 02.01.2013 klokka 10:00. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Ser du hva det er?


Skrevet 19.11.2012 klokka 14:02. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heisann!

Blir ingen blogging denne helgen. Skal være med Håvard <3 også skal jeg på revy i dag, + at jeg har en STOR innlevering i norsk som skal være ferdig til mandag. Essay drit.

Vi snakkes ;*


Skrevet 09.11.2012 klokka 15:57. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Nå legger jeg meg. God natt alle sammen! ♥

I wish he was here with me now ♥


Skrevet 04.11.2012 klokka 23:25. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
1

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med koseklær på, levende lys, chips, cola, tv og dataen på fanget.....kan det bli bedre? Så kommer Håvard snart, da blir det skikkelig fredagskos ♥ Gleder meg veldig ♥ Jeg er så glad for at det er helg nå. Har ventet på dette siden mandag, hehe. Er helt utrolig deilig å bare sløve i sofaen og ikke tenke på noen lekser eller noe som helst egentlig. Er du ikke enig?
 

Hva skal du gjøre i kveld? :)


Skrevet 02.11.2012 klokka 18:37. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
1

Heeei alle sammen!

Må mobilblogge for jeg har klart å legge igjen dataladeren min på skolen. Smartass! Jaja, sånn går det når man skal skynde seg fra ett klasserom til ett annet fordi man er for sein, haha.

Har du glemt igjen noe viktig på skolen før?

Vi snakkes! :)


Skrevet 30.10.2012 klokka 14:23. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
7

Sofus <3


Skrevet 28.10.2012 klokka 22:33. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Nå legger jeg meg altså. Stod opp kl 8 i dag, så jeg er helt døøøø!

God natt alle sammen :)


Skrevet 27.10.2012 klokka 00:35. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeei <3
Grunnen til null blogging de siste dagene (siste uka?) er at bloggen har klikket på dataen min. Jeg får ikke til å skrive noe i innleggs feltet. Får bare skrive overskrift, men ikke noe mer, og det som gjør meg mest irritert er at det bare er på MIN data jeg ikke får gjøre det. Jeg kan gå innpå alle andre dataer og der er det ikke noe problem. Aaah, fml.
Så dette er mobilblogging, og om jeg blogger mer før jeg får fikset dette problemet på dataen min, så blir det mobilblogging det kommer til å gå i ;)

Tenkte bare å "informere" dere, hehe.
Vi snakkes! :)


Skrevet 21.10.2012 klokka 01:58. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
3

Bare 67 dager igjen til jul <3


Skrevet 18.10.2012 klokka 12:02. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
3

Heiii :)

Kom nok ikke noe innlegg før nå, hehe. Er så jævlig treig med å gjøre ting, alt blir bare utsatt til neste dag.....og dere vet vel hva som skjer da? Det blir ikke gjort! 
Men nå kommer iallefall innlegget om hva jeg fikk til bursdagen min. Er ikke så mye, men jeg er mer enn fornøyd med hva jeg fikk:

Blå converse ♥


Den fineste jakken ever! Er heeelt forelsket ♥
Mykeste og VARMESTE halsen jeg noen gang har hatt! Har gått med den hele tiden etter at eg fikk den, hehe.
Og, ikke minst, iPhone 4S!!! ♥ Love it ♥

 

Jeg fikk også penger, av besteforeldrene mine, og to oreokjeks-pakker + en tur til Ålesund for å ta piercing i navlen av Håvard beste ♥

Kunne ikke hatt en bedre dag. Tusen takk til alle som gjorde den perfekt! ♥

 

Vi snakkes!


Skrevet 15.10.2012 klokka 18:37. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
22

Hallo! :)

Som dere kanskje har merket har det vert tørketid her på bloggen, hehehheheh. Lat som F***!  Men uannsett, så tenkte jeg å legge ut iallefall ett innlegg på bursdagen min.....som er i dag! ♥
Blir 17 år, weeeeeeei, og får nok den beste dagen jeg kunne hatt sammen med de beste! ♥ Håvard bl.a. ♥
Tenkte også at jeg kanskje skulle legge ut et innlegg senere eller i morgen? om hva jeg fikk osv....... Høres det interessant ut?

Men nå skal jeg fortsette å svare alle som skriver "gratulerer med dagen" til meg på facebook! Vi snakkes :*

Skrevet 12.10.2012 klokka 11:17. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
11

Hei.

Jeg trenger hjelp. Hva gjør man når man har såret og sviktet den man elsker høyest i hele verden? Hva gjør man for å gjøre det godt igjen? Jeg vet ærlig talt ikke. Har ikke lyst til å si akkurat HVA jeg har gjort som er så galt, men jeg kan si at det er noe jeg angrer skikkelig på, og ALDRI vil finne på å gjøre igjen. Ikke tenke på å gjøre igjen engang.
Og det er i alle fall ikke vert det om jeg sårer noen med å gjøre det, spesielt ikke den jeg er mest glad i og bryr meg mest om <3

Så Håvard, jeg beklager virkelig. Er skikkelig lei meg for det jeg gjorde, og angrer noe jævlig. Du er det beste som har hendt meg, det aller viktigste i livet mitt! Den jeg kan snakke med om alt, den jeg aldri trodde jeg kunne såre på noen måte. Men det er noe ?mørkt? inne i meg, som kommer fram nå og da, og det vil jeg ha vekk. Jeg vil bare være den ?gode? Susann. Den som aldri i livet ville gjøre deg noe vondt.

Jeg håper du, som meg, har troen på at jeg kan klare det. Klare å forandre den mørke siden min, og bli et bedre menneske. For jeg VET at jeg kan klare det, men jeg trenger din hjelp også.
Og klarer jeg det, ja da vet både du og jeg, at vi vil få det beste og sterkeste forholdet noen kan ha. Alle vil se på oss å tenke ?skulle ønske jeg og kjæresten min kunne ha ett forhold som er like sterkt som deres?. Så vil vi leve lykkelig i alle våre dager, sammen <3

Jeg elsker deg, Håvard <3 Og det er ingenting som kan endre på det <3


Skrevet 03.10.2012 klokka 23:03. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heei :)

Sitter nå i sofaen og stapper i meg chips mens jeg venter på at norske talenter skal begynne igjen. Flere som følger med på det?  Jeg syns iallefall det er noe av det beste med fredagen. Norske talenter OG senkveld! Tv in my ♥

Men, kan dere gjette hva jeg gjorde i sta? Neppe. Det er noe jeg ALDRI gjør, haha. Jeg.........*trommevirvel*............. JOGGET! Og nå sitter jeg å spiser chips, jeeee, smart ;)
Akkurat når jeg skulle til å gå ut døra, kom pappa ut i gangen. Han så treningsklærne og sa: "Hvor har du tenkt deg?". Jeg svarte: "Ut å jogge". Da så han litt dumt på meg, så sa han: "Har det klikka for deg eller??" HAHAHAHAHAH... ja, det har det.Ehe... skjønner ikke hvorfor jeg legger ut det siste bildet her... euw! Rød i trynet og jævlig jo XDXDXD

 

Hva har du gjort i dag?
 


Skrevet 28.09.2012 klokka 22:02. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Hallo.

Ligger i senga atm og skal liksom prøve å sove, men jeg er så mørkeredd, og samtidig må jeg ha det helt mørkt på rommet for å kunne sove.... Dilemma? Jess.

Hjelp meg! :(


Skrevet 28.09.2012 klokka 00:57. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
3

Hallo :)

Long time, no see! Hehe, min egen feil da... men jeg har liksom ikke hatt noe å blogge om i det siste. Da hadde dere bare fått høre om hva jeg spiste til middag i dag osv. Ikke spesielt interessant med andre ord ;)

Men, som overskriften sier, det er blitt helt utrolig mørkt ute! Weeei!! Jeg liker faktisk det jeg. Man kan sitte inne under ett ullteppe å lese en god bok, eller se en film, mens det spraker i peisen. DET er herlig det ♥ Spesielt om det er i armkorken til min kjære ♥♥

 

Liker du høsten og mørket som kommer nå?


Skrevet 26.09.2012 klokka 20:39. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Nå skal jeg legge meg. God natt! :)

Skrevet 20.09.2012 klokka 23:41. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

I dag er det 11 år siden twintowers ble utsatt for et terrorangrep. Jeg husker ikke noe fra den dagen da jeg bare var 5 år gammel, men jeg har sett flere bilder og artikler om det som skjedde. Er det ikke bare helt grusomt at noen kunne gjøre noe sånt?

Kondolerer til alle som døde den dagen, og til de som mistet noen ♥

 

Husker dere den dagen?


Skrevet 11.09.2012 klokka 21:18. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Heisann :)

Sitter i sofaen og er egentlig ganske trøtt, men samtidig vil jeg ikke legge meg. Det er jo skole i morgen og visst jeg legger meg nå så kommer morgendagen fortere, det vil jeg ikke. Kunne trengt en helg til jeg nå, hehe ♥

Håvard har reist hjem igjen. Han reiste 19:30 med bussen... buuhuuu :(  savner han allerede ♥ Men han kommer igjen neste helg da, heldigvis ♥

Flink å tegne? haha!


Bilder i speilet ♥♥

 

Hva har du gjort på i dag?


Skrevet 09.09.2012 klokka 23:19. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

Endelig er det helg! Har ventet på dette siden mandag, haha. Og siden Håvard kommer blir det bare ennda bedre! Kjærestekoooos ♥ Elsker det å kunne sitte i armkroken å bare slappe av med litt godteri og noe gøy på tv. Det er skikkelig helg! ♥BLEIK! (er bare datalyset, later jeg som iallefall)

Webcam bilder, som vanlig. virkelig skaffe meg et kamera snart! Kanskje jeg skal ønske meg det til bursdagen? Har bursdag 12. Oktober da, men tviler på at jeg har fått meg noe kamera før det, haha.

 

Vi snakkes :*


Skrevet 07.09.2012 klokka 18:05. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
8

Hei :)

tenkte å dele med dere de bloggene jeg leser mest, altså topp 10 lista mi. Kanskje dere finner noen nye blogger å lese? 

1. Sophie Elise

2. Lisa Lilleseth

3. Heidi Alexandra Olsen

4. Tcmn

5. Renate Henriksen

6. Erica Mohn Kvam

7. Tina Christophersen

8. Frida Kveane

9. Kristine Brosvik

10. Hannah Vaage

 

 

Leser du noen av disse? :)


Skrevet 06.09.2012 klokka 17:40. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Syk

Hallo :)

I dag har jeg vert hjemme i senga mi. Har blitt veldig forkjølet i det siste og i går kveld og i natt var det på sitt verste! Jeg hostet kraftig til jeg brakk meg, frøs selv om jeg lå med klær + ullteppe under dyna i senga mi, og var helt slapp. Hadde gjort hva som helst for å kunne reise på skolen i dag, men verken jeg eller noen andre i klassen hadde fått med seg noe av det læreren sa siden jeg hadde hostet nesten hele tiden, hehe.

Nå føler jeg meg mye bedre, hoster fortsatt, men det er ikke noe mer enn det. Er utrolig glad for at jeg har et såpass sterkt imunforsvar. Er nesten aldri syk, og når jeg først er det så varer det bare noen dager, kanskje ikke det en gang. Tror nok at jeg kommer meg på skolen i morgen ja ;)

 

Flere som er syke? :)


Skrevet 03.09.2012 klokka 16:45. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
4

Hallo! :)

Ville lage et innlegg til Håvard, kjæresten min, som har tatt lappen i dag! Gratulerer så mye, flinkingen min ♥♥ I kveld skal vi jammen råne rundt altså, hehe.Flere som vil gratulere han eller? ;)

 

Vi snakkes :*


Skrevet 31.08.2012 klokka 18:06. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
10

(fant ikke på bedre overskrift, hehehe)

Hallo!

Blogget ikke i går fordi jeg rett og slett ikke hadde en dritt å blogge om! Hehe. Eller, jeg kunne jo tatt bilde av kjolen min som er kommet (!!!), men da måtte det blit enten mobilbilder eller webcam bilder, og det er jeg så sykt lei av at jeg bare gadd ikke ;) Men ja, kjolen min fra Nelly er altså kommet, og den er helt nydelig ♥ Men jeg bestilte den i str small, og på den lappen som hang på kjolen stod det XS! 
Håper den passer uannsett da, jeg gidder ikke å sende den inn igjen nemlig. Er så laaaaaaaat, hihihihihi.

Sånn ser den ut:
♥♥♥

 

Snakkes ;*


Skrevet 29.08.2012 klokka 16:00. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo! :)

Som dere ser har jeg fått meg en header! Haha, endelig! Men den er bare midlertidig da. Var dritt lei av den som fulgte med designet så måtte bare få til noe kjapt som ikke så helt jævlig ut ;)
Jeg skal nok få til en mye finere header senere, må bare få tatt noen bilder. Tror jeg og Frida pusen skal ta noen bilder når jeg har fått kjolen jeg bestilte, fra Nelly! Gleder meg til den kommer ♥ Frida har nemlig bestilt seg kamerastativ og selvutløserkontroll til speilrefleksen sin! Skulle ønske jeg hadde tenkt på det før jeg bestilte kjolen, hehe. Får kjøpe meg det neste gang jeg har penger da ;)


 

Vi snakkes ;*


Skrevet 27.08.2012 klokka 18:08. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
3

Heeeei :)

Har ikke blogget på eeevigheter! Lite blogglyst for tiden, skal skjerpe meg ;)  Hehe.

Men her kommer iallefall bildene fra Kreta! Somlet meg endelig til å legge dem inn på dataen.Mobilbilder, derfor det er ganske dårlig kvalitet :-/


Har du vert på Kreta? :)


Skrevet 26.08.2012 klokka 20:39. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Heeii :)

Tenkte å bare oppdatere en gang før skolen starter :)   (I morgen for meg)

Jeg har bestilt en kjole fra Nelly, den ser sånn ut:Åååh! Er den ikke fin?? :D  gleder meg helt sykt til jeg får den! Den skal nok bli flittig brukt ja.

 

Hva syns du om kjolen?

Når begynner du på skolen igjen?
 


Skrevet 19.08.2012 klokka 19:59. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Har ikke blogget på ca 2 uker! Omg, skjerpings ass. Nei, men det har skjedd litt ting i det siste, som er privat, som har fått meg til å måtte legge til side bloggen. Skal nok komme sterkere tilbake når dette har begynt å ordne seg igjen :)♥♥♥♥♥♥


Skrevet 17.08.2012 klokka 09:15. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
4

... med å begynne bloggingen igjen. Jeg klarer liksom ikke å begynne igjen. Har hatt "fri" i mer enn 2 uker nå og det gjør meg helt sprø å skulle begynne å tenke på ting å skrive igjen.

Attpåtil vil ikke mobilen min sende bildene til dataen, så jeg får ikke vist dere bildene fra Kreta :(   Ja, jeg bruker mobilen til å ta bilder. Må skaffe meg et kamera snart! 


Så dere får bare smøre dere med tolmodighet, for bildene og inspirasjonen kommer nok snart ;)

Snakkes ;*


Skrevet 04.08.2012 klokka 13:51. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Hallo!

Endelig hjemme igjen etter to uker på Kreta. Det var kjempedeilig med skikkelig sommer for en gangs skyld. Her hjemme er det sol osv, men det er ikke så varmt at man kan gå i shorts uten å fryse litt.

Akkurat nå sitter jeg i stuen og ser på tv. Ikke så interessant, men det er da noe å si ;)
Har ikke lagt inn bildene fra Kreta på dataen ennda, så dere får ikke se bilder før i morgen elns.

Snakkes! :*


Skrevet 02.08.2012 klokka 01:59. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
8

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg og prøver å finne klær jeg skal ha med meg til Kreta. Reiser nemlig til Bergen i morgen, siden flyet vi skal ta går så tidlig om morgenen på søndag må vi sove på hotell der. Har allerede pakket noe da, f.eks. 4 shortser, 5 topper, 2 tubebh-er og 2 kjoler. Ingen sko ennda. Skal gå uten sko jeg, haha ;)

Bloggingen der nede kommer ikke til å bli så veldig bra. Kommer kanskje til å komme med ett eller to innlegg mens jeg er der, men det blir ikke mer enn det. Får kanskje ikke annen tilgang til internett enn fra mobilen, og det koster så utrolig mye penger! Men skal forsøke.

Gleder meg så utrolig mye til å reise! Har hatt nedtelling siden det var 2 uker og to dager til, og nå er det bare 1 og en halv dag igjen!!! Wiiiiii! ♥Bildene er fra weheartit.com.

 

Skal du reise et sted på ferie? Hvor da?

Eller kanskje du har vert på ferie allerede? :)


Skrevet 13.07.2012 klokka 23:00. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
6

Hallo!

I dag vekket Håvard meg klokken 10! Hallo? 10??! Jeg står aldri opp før 12 i ferien. Men jeg dro meg opp etter en stund, så håper han er fornøyd med det. Så lagde vi oss pizza til frokost ♥ 

Været er ikke noe å skryte av i dag. Det har vert sol og kjempevarmt i flere dager nå, men i dag regner det og er helt grått og tåkete ute. Kjedelig med ferie når man bare må sitte inne. Da kunne jeg like gjerne sitte inne på skolen, hehe. Enig?Og når jeg først er inne på skolen... jeg kom inn på den skolen jeg ville!! Jippi! Ble egentlig litt overrasket, siden snittet mitt er latterlig lite, haha!

 

Kom du inn på den skolen du ville?


Skrevet 11.07.2012 klokka 14:01. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
4

I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har fikset litt på designet mitt her på bloggen, så nå virker nesten alle knappene. De eneste som ikke virker er facebook knappen og twitter knappen, men det er fordi jeg ikke har faceboook-side til bloggen, og ikke twitter i det hele tatt. 

Jeg har snakket med Håvard, som alltid. Han kommer på besøk i morgen! Jippi! Gleder meg som en liten unge på julaften, hihi. Så det blir nok kjempekoselig :)
Også reiser jeg jo til Kreta på søndag. Det gleder jeg meg virkelig til. Varmt og godt, både i vannet og på land.Hva har du gjort i dag? :)


Skrevet 08.07.2012 klokka 23:29. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
6

Jeg får ikke sove! Dette er sikkert fjerde natten på rad at jeg er våken til etter kl. 03:00. Det resulterer i at jeg sover bort hele dagen, går glipp av måltider (ikke bra), og er rett og slett helt utkjørt. Faen ta sommerferie! Hehe, neida, men jeg vil ha døgnrytmen tilbake :(

ZzzZZzzZzzzZzzzzZZZzzzzZ........

 

Hvordan er døgnrytmen din? :)


Skrevet 06.07.2012 klokka 03:21. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Hahaha, bare for å ha noe å blogge om! ;)

 

Hva gjør du på i dag?♥


Skrevet 29.06.2012 klokka 21:03. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Nå sitter jeg i kantinen på jobben til Håvard. Jeg måtte være med han i dag fordi jeg skal fikse noen buss-kort greier.

Kjeder meg hvertfall! Også måtte jeg stå opp kl. 06:00 i dag tidlig :(
Stakkars meg...


Skrevet 25.06.2012 klokka 11:06. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heiii!

Siden helgen kommer til å gå i ett, tar jeg og "hopper over den". Det vil si at jeg ikke kommer til å blogge før på mandag igjen, og da tar jeg "dag 17" da.
Håper det går fint :)Og btw, KOM IKKE OPP TIL EKSAMEN I ÅR!!! :D :D :D Wiiiii!! Kjempeglad!

 

Kom du opp til eksamen?Skrevet 15.06.2012 klokka 14:14. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
7

Hola! 

Har hørt om mange bloggere som sliter med blogglyst. Det er kjedelig, tidskrevende og noen ganger er man bare så lat at man ikke gidder, men jeg har faktisk aldri hørt om noen som har kjempelyst til å blogge, men ikke gjør det fordi de ikke har noe å blogge om! Det er meg det, fml...

Så, igjen, om noen har noen gode bloggtips, kom gjerne med dem. Jeg har gått opp for ideer for lenge siden.

Bølger ♥Skrevet 07.06.2012 klokka 19:40. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hei :)

I går var jeg hos frisøren og stripet håret, og stusset det litt da. Det var så slitt.
Men, til poenget, jeg stripet det blondere! Jeg har alltid hatt en drøm om å vere blondine, men har aldri turt å bleke hele håret. Da blir det vel gult? jaja, nå har jeg iallefall begynt prosessen, og jeg har fått et par kommentarer tidligere på at jeg skulle vert blond, for jeg er visst dum noen ganger. Kanskje det er "ment to be"?

Her er resultatet etter første striping:

 

Tycks?
 


Skrevet 31.05.2012 klokka 15:07. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo :)

Tok meg en bloggfri dag i dag. Det var så fint vær i dag, og så veldig varmt! Sikkert 35 grader i sola! Så jeg hadde ikke noen krefter igjen til å blogge, men jeg håper det går fint :)
Ha en god natt alle sammen ♥

 


Skrevet 21.05.2012 klokka 23:53. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Heylo!

Er deilig med søndag, spesielt solfylte søndager som i dag. Sto opp kl. 11 elns, og gikk rett ut i solen og solte meg! Herrrrrlig ♥
Har faktisk ligget ute helt til kl. 3 i dag! Gikk inn for å se på sex and the city episoder etterpå fordi det ble så kaldt ute.

Oiii! Så feite lårene mine så ut her... æsj :S

Se så fint ♥

 

Nå skal jeg se litt mer sex and the city, før jeg henter meg en is ^^


Skrevet 20.05.2012 klokka 16:30. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo :)

I dag har det vert sol ute! Wiiii, har sittet ute på trappa og spist is og jordbær siden klokka 2 i dag ♥ 
Elsker sol ♥

 

Nå skal jeg se litt flere episoder av sex and the city. Har fått helt dilla! :P

 

Er det fint vær hos dere i dag?Skrevet 19.05.2012 klokka 18:30. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeeei :)

Har hatt en helt grei dag i dag. Hadde hatt det mye kjekkere om jeg ikke hadde hatt den jævla hodepinen som jeg var sikker på kom til å knuse hodet på meg! Fml liksom.. på 17. mai!! Av alle dager! Man kan bli så irritert altså. Jaja, heldigvis fins det paracet, så når jeg endelig fikk somla meg til å ta den, gikk det fint ;)

Og, selve høydepunktet med dagen, bunad!!

 

Åhhh, elsker bunaden min ♥ Den er liksom så spesiell, det er svært få som har denne bunaden, og det liker jeg ♥

Nå skal jeg vel snart legge meg, eller, jeg legger meg jo aldri før 1 elns, men jeg har ikke så veldig mye å ta meg til så da kommer jeg vel til å sovne av kjedsomhet etter hvert... hehehe.
God natt da alle sammen! ♥

 

Hvordan var din 17. mai?

 Skrevet 18.05.2012 klokka 00:08. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo :)

Det kommer nok ikke til å bli så mye blogging på meg framover. Ivertfall ikke før 20. juni, da er skolen ferdig. For akkurat nå er det så mye stress med tentamen og eksamen osv. Og jeg vil prøve å gjøre det så best som mulig! Derfor kan det bli litt lite tid til blogging, men jeg kan jo kanskje smette inn ett innlegg nå og da.

Tenkte bare jeg skulle informere om det, i tilfellet dere skulle begynne å lure på hvorfor jeg ikke blogger så mye :)

Ellers kan jeg jo si at jeg har tenkt å bestille meg tannbleking og selvbruning! Har litt overskudd på kontoen for tiden, heheheh! (Internt)

Tenkte å kjøpe DENNE tannblekingen og DENNE selvbruningen, begge fra coverbrands.no

 

Hva syns dere om disse produktene? Er det noen som har prøvd de og kan si litt om hva de syns om de?

 

Det var det jeg hadde å si i dag. Ha en ellers fin kveld og uke!

 


Skrevet 14.05.2012 klokka 19:33. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo :)

I dag reiser jeg til Håvard. Reiser som vanlig rett etter skolen, skal bare hjem og dusje først, så går bussen kl. 14:35. Wiii gleder meg ^^

 

Hva skal du i dag?Skrevet 11.05.2012 klokka 10:42. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hellu :)

Som overskriften sier så har jeg ikke noe å skrive i dag egentlig. Har ikke gjort så mye heller. 
Det jeg har gjort i dag er: Stå opp, gå på skolen (kjøre, hehe), gå hjem fra skolen (kjøre, igjen), vert på sangøving, og sittet her på rommet mitt og sett på "Sex and the City". Yaaaay! Veldig interessant? Nope.

♥♥♥♥♥

 

Hva har du gjort i dag?Skrevet 10.05.2012 klokka 19:34. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Nå skal jeg legge meg, faktisk. Egentlig er det ganske tidlig til å vere meg for jeg pleier ikke å legge meg før 12, hahaha. Men i dag skjer det, så god natt alle sammen :)

 

Når legger du deg?Skrevet 09.05.2012 klokka 23:46. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
4

Hejdå! :)

Tenkte jeg skulle blogge i sta, men så sovnet jeg! Serr, jeg sover hele tiden. Hver dag, når jeg kommer hjem fra skolen, legger jeg meg i sengen og skal bare "slappe av litt" før middag, men så sovner jeg av etter 5 min. Huff, dårlig døgnrytme sa du? Nesjda! Hehehe.♥♥♥

 

Flere som sover etter skolen?Skrevet 08.05.2012 klokka 17:45. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
4

Hey!

Dette blir et lite innlegg, men det er fordi jeg bare skulle spørre om hva dere syns om paradise Iselin sin sang? Det er jo bare teaseren som har komt ut da, men likevel.

Så hva syns dere?

 


Skrevet 08.05.2012 klokka 09:12. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Hallo!

Sitter i skrivende stund i sengen min med musikk på øret. Er både trøtt og sliten etter skoledagen hvor vi hadde feltkurs i naturfag, æsj. Natur som skog, fjell osv. er ikke helt min greie. Liker ikke NOEN insekter eller småkryp i det hele tatt! Hele turen, opp og ned igjen fra "fjellet" og skogen var et eneste mylder av jenter som sa "æææææsj! Iiiik! ÆÆÆÆÆH! Euw!!" hahaha! Bra at det ikke bare er meg som HATER småkryp :)

Liker du å vere ute i naturen? Og hater du småkryp like mye som meg?Skrevet 07.05.2012 klokka 22:12. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
10

Heeei :)

Har ikke blitt noe blogging i helgen fordi jeg fikk overraskelses besøk av Håvard! ♥ Han sa at han ikke kom på besøk i helgen, så jeg var litt lei meg for det og tenkte at dette kom til å bli den kjedligste helgen på lenge! Men rett etter at jeg postet det innlegget om at jeg kjedet meg, kom han inn døren til rommet mitt! Trodde jeg skulle dø! Ble først skremt, hvem er det som bare braser inn på rommet mitt?!, så ble jeg glad, HÅVARD!!! WIIII! ♥♥, også litt sint/irritert. Det fikk han høre iallefall! Hehe.. "Åhhh, hater deg! Du sa du ikkje skulle komme! Åh, du e so teit!"  Hehe, kjærlighet ♥

Har iallefall vert med han hele helgen. Ikke gjort noe spesielt heller, egentlig.

 

I morgen er det ny uke igjen, ja. Uken begynner med at klassen min skal på feltkurs i naturfag, ut i naturen å finne snegler, edderkopper, m.m. Usj! Kommer absolutt IKKE til å ta i noen av delene! Får frysninger bare ved tanken. 

 

Hva har du gjort i helgen?Skrevet 06.05.2012 klokka 19:31. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Jeeee, har laget en video av hva jeg har gjort i dag. Og ja, den er på bare 47 sek. Men, belive me, dette oppsumerer alt jeg har gjort i dag:

video:video32

Haha! Nemmen så kjekt det ser ut da gitt! NOT.

Har du gjort noe spennende i dag? Skrevet 04.05.2012 klokka 19:30. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heylo!

Endelig fredag! Har ventet lenge på det ♥ Ca. tre dager.. hehehehe. 

Hadde jo engelsk tentamen i dag, og den var kjempelett! Var ferdig kl. 10, og begynte kl. 9, så satt jeg resten av tiden og så ut vinduet. Vi fikk ikke gå før kl. 12:30, da mappa i fornter opnet så vi kunne levere. Det er både smart og sykt idiotisk egentlig. Idiotisk fordi at jeg alltid er tidlig ferdig og må sitte i en evighet å vente på å få gå, men smart fordi at jeg da ikke har noe å gjøre på, så jeg må sitte å lese igjennom oppgavene og svarene 10 000 ganger, da finner jeg alltid litt skrivefeil som jeg kan rette opp i, eller jeg finner en linje jeg kunne skrevet bedre elns.

Hadde på meg ullundertøy-genser i dag faktisk! Men det var iskaldt på skolen likevel, som vanlig.
Huff, flere enn meg som er lei av webcam bilder? Må snart skaffe meg et digitalkamera, siden det er mye enklere å ta med seg overalt enn speilrefleksen min, som er stor og tung!

Nå skal jeg gjøre ferdig naturfagrapporten som skal leveres inn i kveld, også lese en bok, tror jeg ;) 
Snakkes ♥

 

Hva skal du i dag?


Skrevet 04.05.2012 klokka 17:50. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
7

Hallo!

Sitter her og venter på at dagens paradise hotel episode skal bli "tilgjengelig" på nettet. Det er noe galt med tv-en min nemlig, så jeg får ikke sett noe som helst på den, sykt irriterende, men bra de fleste serier og sånnt er på internett også ;)

I morgen har vi engelsk tentamen. Kan ikke si jeg gleder meg, men engelsk er iallefall bedre enn matte! På ungdomskolen hadde jeg karakteren 5 i engelsk faktisk, nå har den gått ned litt, men jeg er ikke blitt dårligere, bare latere, hahaha. Matte derimot, har jeg alltid vert superdårlig i. Huff, verste faget ever! Men må jo bare leve med det. Ingen kan vere gode i alt ;)

Forresten, har dere merket at jeg har begynt å skrive på bokmål? Hva syns dere om det? 
Har lurt lenge på om jeg skulle gjøre det, av flere grunner. Nummer en er at jeg syns at det er mye gøyere å skrive bokmål, da slipper jeg å tenke så mye over hvordan jeg skriver ting osv. Og for det andre vet jeg at det er mange "bokmålinger" som ikke forstår nynorsk så godt, + at jeg skriver vanligvis på dialekt, noe som gjør det enda vanskligere å forstå ;)

Men let me know om dere syns det er best at jeg skriver på bokmål eller sånn jeg skrev før :)

Ellers hadde jeg faktisk ny leser rekord i går! Hadde 71 lesere den dagen, fy søren! For ett bloggkick jeg fikk da. Tusen takk alle sammen ♥


Skrevet 03.05.2012 klokka 22:38. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heylo!

Tenkte å dele ein sjukt fin sang med dåke! Den heite "How we do (party)" eller " Party and Bullshit".

RITA ORA - How We Do (Party)
Elsker den sangen! ♥

Ka syns du?Skrevet 19.04.2012 klokka 10:29. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Heei :)

Tenkte å dele noken skjønnhetstips eg kom over på bloggen http://stina.blogg.no/ !

 
1. Har du poser under øynene kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det.

 

2. Bruk vanndamp til å rense ansiktet, dette er gratis og gjør huden utrolig godt. Man koker opp vann, og plasserer ansiktet over gryten i 10-15 min (uten at det brenner deg). Ha et håndkle over huden for å fange opp all dampen. Dette vil åpne porene, slik at eventuelle ansiktsmasker du bruker etterpå får en bedre virkning. Dampen vil også drepe en en god del bakterier og øke blodsirkulasjonen i ansiktet. PS. Alltid avslutt ansiktsvasken med kaldt vann slik at porene i ansiktet lukker seg mest mulig.

 

3. Bland én teskje sukker, og noen dråper olje til en tykk masse. Skrubb leppene godt med sukkerskrubben i ca. ett minutt. Sukkeret er eksfolierende, mens oljen gir fuktighet. Skyll av blandingen med lunkent vann og tørk med en ren klut. Følg opp med en god leppepomade! Det er alltid viktig å huske på at "The smile is the best make-up for any girl!".

 

4. Ta en spisesje solsikkeolje hver dag! Det er anbefalt over hele verden, grekere gjør det hver dag og det er virkelig vidunderlig. Det smører både kropp og sjel, det er bra for hår, man får det skinnende og glansfullt, det er mange gunstige fettsyrer som negler og hud har godt av. Det fukter, smører og pleier huden fra innsiden.

 

5. Et greit tips når du skal ut og har dårlig tid: Neglene dine ser ikke bra ut og du tar på deg et kjapt lag med neglelakk, men det tørker ikke fort nok! What to do? Vel, ta på deg neglelakken som vanlig, og ta fingrene ned i vasken fylt med kaldt vann i ca. 1 min. Neglene dine blir tørre på et blunk og de tørker helt strøkent!


Skrevet 18.04.2012 klokka 11:09. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo!

Haaaata naurfag! Over alt på jord! Og selvfølgelig, skal vi ha prøve i det i måra. Fml....  Men Kristine, so snill som ho er, har skrive ut eit sammendrag fra det kapittelet vi skal ha om til meg, så eg slepp å lese heile kapittelet. Heldigvis. Takk skal du ha! ♥

Har ikkje på meg sminke, altso ser eg heilt jævlig ut, derfor ingen bilder av meg ;) ♥Skrevet 17.04.2012 klokka 23:33. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo!
Ligge på hotellrommet igjen. Hehe, er liksom ikkje så mykje å ta seg til akkurat, så her går det i lesing og mobilblogging!

Men, til overskrifta, her er dagens innkjøp fra Bergen:

Nye converse!! Mine gamle er heilt utslitte og stygge :S

Bodybutter og rosa neglelakk.

Fake-negler. Må til når eg biter negler så mykje...Hehe!

Bøker

Og selvfølgelig godteriii! Det er jo lørdag, tross alt.

Så no skal eg kose meg i senga med godteri og ei god bok.
Vi blogges ;*


Skrevet 14.04.2012 klokka 21:39. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heei :)
No sitte eg i senga på hotellet etter ein lang dag med bilkjøring, besøk på sjukehuset, sein middag og shopping.

Her er det eg kjøpte i dag:

Superfin bikini!

Nattklede... Topp og shorts.

Og hårkur fra bed head.

Ka syns du?

No skal vi sikkert berre chille på hotellet resten av kvelden. Og eg har ikkje med meg data, så det blir blogging fra mobilen denne helga :)

Vi blogges :*


Skrevet 13.04.2012 klokka 21:17. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Heisann!

Sitter her og syns litt synd på meg sjøl. Det er fest her i morga, men eg kan ikkje vere med for familien min skal til bergen og besøke besta som ligg på sjukehus. Altså, eg syns jo synd på ho som må ligge der åleine, og eg vil jo besøke ho og sjå ho osv. Men ikkje akkurat i måra!! Buhu :(

Håvard kjem òg, han skal på festen, så eg kjem ikkje til å få sjå han heller i helga. OhMyGod! nesten 2 veke uten han.. :(
Jeje, skal nok overleve. Det er jo tross alt BERGEN. Kanskje det blir litt shopping òg? Liksom, vi kan ikkje vere på sjukehuset heile tida.. Det blir for kjedlig, og då kjem lillesøskena mine til å protestere hardt!

No skal eg til å begynne å pakke... atm er kofferten tom. Som du ser...


 

Skal prøve å få til litt blogging når eg er der òg. Blir nok mykje "venting" i helga, så då er det godt å ha noke å gjer på menst ein venter ♥

BTW! Har dåke hørt det nye albumet til Nicki Minaj? Aaah, er heilt forelska i noken av sangane der ♥ Spesielt Automatic ♥♥

Men no skal eg begynne pakkinga... vi blogges!

 

Ka skal du i helga? 


Skrevet 12.04.2012 klokka 17:32. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

No har eg nett komt heim igjen fra trening. Åååhh, det føles så deilig når ein er ferdig med den! Midt i er det jo heilt jævlig. Mildt sagt.

No skal eg snart dusje, men mamma måtte visst dusje først fordi at ho meiner at eg bruker for lang tid.. hehe (a)  Så eg sitte her, svett og jævlig, og drikke melk ♥
"Hæ? Melk? Koffor det?" spør du kanskje..  Jo, det er fordi at melk rett etter trening er bra for musklane, og hjelper dei til å bli sterkare.


MMmmmmmm, melk ♥

 

Nei, eg får vel drikke opp å komme meg i dusjen. VI blogges :)


Skrevet 11.04.2012 klokka 20:00. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Hei hei :)

Tok litt "påskefri" fra blogging egentlig. Hadde liksom ikkje så mykje å blogge om i påska, såeeee...ja. Men skal bli bedre nå.

Var med Håvard nesten heile veka, og iallefall ein dag var det fint vær. Dermed blei det nytt profilbilde på Håvard:

 
Fineste pusen i verden ♥

 

Men no skal eg faktisk legge meg. Så, god natt!


Skrevet 10.04.2012 klokka 00:35. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
4

Heei :)
Sitte med Håvard, Adrian, Jantsen og Asle. Ser film, eller egentlig ein serie. Trur den heitte Dexter?
Anyway.. den er drit kjedelig! Vell, det kan jo ha noke å gjer med at eg hata sånne drepe-filma då.. hehe.

Har du sett Dexter noken gang?


Skrevet 05.04.2012 klokka 23:30. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

No legger eg meg. Sjukt trøtt + at vi har matteprøve i første time i måra. Må vere oplagd til det, sjøl om det går til helvette ;)

Natta ;*


Skrevet 30.03.2012 klokka 00:26. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
4

Iiiiiiip! Har endelig greid moped teoriprøva, og er heilt i ekstase! Gleda meg sjuuuuukt til å kunne kjøyre den nydlige mopeden min. Til skulen bl.a. Men må øve litt først. Har kunn kjørt scooter før, sida det var det eg lærekjørte med, og denne er litt annerledes. OG mykje kulare ^^


Ååååh, so fin ♥ Love u mopeden min ♥

 

Har du mopedlappen?Skrevet 27.03.2012 klokka 10:51. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeeei :)

Sitte i senga mi å snakka med Håvard på face. Han skal på intervju på onsdag, så han må finne ut sånn ca. ka han skal sei. Morsomt å høyre på ^^

Var på besøk hos han i helga faktisk! Kjempe koslig å endelig få sjå huset hans og plassen han bur og går på skule på. Og han hadde den finaste utsikta eg har sett fra rommet sitt! Heilt nydelig ♥ Synd eg ikkje tok bilde av det :-/


(alltid random bilde jo!)

Kjempeglad i deg, Håvard pus ♥ Og håpe du er min for alltid ♥

 

No skal eg snart ete kvelds, og dusje. Har ikkje ete sida klokka 12 i dag. Oh no.
Så vi blogges!

 


Skrevet 25.03.2012 klokka 19:07. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

No sitter eg å ser på paradise. Avhengig! Haha. Neida.... joda.

Håvard har, den siste halvtimen, prøvd å få meg til å lese på moped-teorien. Off, stakkars! Han lykkes ikkje akkurat.. hehe. Eller jo, han hjelpe meg jo til å øve meir, men eg berre sjå paradise fyst. Nei, no får eg øve!

 

Har du òg problem med å konsentrere deg om det du BURDE gjer framfor det du VIL gjer?

 Skrevet 21.03.2012 klokka 22:27. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

No er eg på dans. Begynne klokka 15:15 og er ferdig 16:15.
Dans er egentlig ganske kjekt. Dét og sang er vel dei to tinga eg liker best å drive på med ^^

Men ooops no skal vi begynne!
Snakkes ;*


Skrevet 19.03.2012 klokka 15:15. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeeei :)

Har ikkje blogga i dag pga. at nettet har vert vekke sida skulen slutta, og kom tilbake klokka 19:30 ca. ?
Er ikkje berre derfor då. Er også fordi eg ikkje har noke spesielt å blogge om for tida + at eg har geografiprøve i morga, og eg har so vidt begynt å øve! Men, men. Håpe på bedre blogglyst i morga :)


Nååwww, so søt ♥

No skal eg lese litt på geografi, også legge meg. Natta ♥

 


Skrevet 14.03.2012 klokka 23:49. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
2

Vil helst sove sånn:


♥♥♥♥♥

Men det blir sånn:


*Forever alone*   (i vekedagane iallefall, helga er annerledes.. thank God!)  ;* ♥

 

Korleis liker du best å sove? 


Skrevet 13.03.2012 klokka 23:48. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Hallo :)

Eg har nett stått opp, og ete frukost. Elska å sove lenge i helgane ♥ 
No ser eg litt gossip girl før eg skal dusje, støvsuge, og pakke til eg skal ned til Frida i bursdag. Wiii!

 

Ka skal du i dag?

 

 


Skrevet 10.03.2012 klokka 14:18. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

No går eg å legge meg. Veit det er tidlig, til meg å vere iallefall, men eg har liksom ikkje så mykje anna å gjer på her når eg er åleine. Så då får det heller bli litt lesing på senga ;)

Natta :*

 Skrevet 09.03.2012 klokka 23:56. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heeei :)

Mamma, pappa og søskena mine har reist til besteforeldra mine som bur 2 tima herfra. Eg skal i bursdag til Frida på lørdag, så eg vart ikkje med.
Men det betyr òg at eg må vere heilt åleine i kveld :(  Det går bra då, for eg har jo pusen min Sofus ♥
+ at eg har popcorn, sjokolade og brus! ♥♥

Og The Simpsons ^^

 

Ka gjer du på i kveld?

 

 


Skrevet 09.03.2012 klokka 19:52. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Heei :)

No sitte eg å venta på at eg skal på sangtime. Og er så svolten at eg trur eg begynne å grine snart :(
Åt jo ofc. ingenting til lunch, fordi eg ikkje har penga, som vanlig. Og matpakke smaka drit. Mildt sagt.

I dag har eg ordna nytt bloggdesign til Frida mi ♥
Sidan ho ikkje kan så mykje med html kodar og sånnt, så hjalp eg ho. Har holdt på med det i heile dag! Men no er det so og sei ferdig. Mangla berre profilbilde og profiltekst... og kanskje header? Kan forsovidt hjelpe ho med det òg ^^

Sånn vart det sjåandes ut. Fint sannt?

 

Ellers har vi hatt naturfagprøve i dag. Den gjekk ikkje så veldig bra. Vi har om universet, og eg kan ikkje ein drit om det! Eller, kan litt då. Kan noke om temperaturen og størrelsen til stjerner, elns. Jaja, får iallefall karakteren 2. så eg stryk ikkje ;)

Er du flink i naturfag?
 

 

Skrevet 08.03.2012 klokka 15:03. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

....at eg ikkje orka å blogge. Har ikkje noke spesielt å blogge om heller, så då hadde det blitt sånn: "No er eg på skulen, no e eg heime, sitte på dataen, godt natt". Kjedelig, med andre ord.


Nyyyydlig bilde ♥

 

Skrevet 06.03.2012 klokka 22:43. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
0

Stikker å legger meg no. Er trøtt, + at eg vil vere opplagt til i morga. Skal nemlig ha engelsk presentasjon om London Bridge. Håper det går bra!


Nydlig, ikkje sant?

 

 


Skrevet 05.03.2012 klokka 23:31. Ligger i kategorien Hverdag. Legg igjen en kommentar
hits