Kategori: Blogg

0

Hei!

Har ikke blogget på kjempelenge fordi jeg ikke har en dritt å blogge om. Enkelt og greit. Jeg lever et veldig kjedelig liv egentlig. Jeg går på skole, jobb, så hjem å gjøre lekser eller se på tv. Dette gjentar seg hver dag nesten, og sånn er livet mitt. Kjedelig. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde litt mer interessante ting å gjøre om dagene, sånn at jeg faktisk kunne ha noe morsomt å skrive om - for jeg elsker jo å skrive, men føler liksom ikke at det er noen vits i det når det bare blir sånn "ja, og ellers så hadde jeg grøt til middag i dag." Det gidder jeg ikke.

Likevel vil jeg ta meg tid til å gratulere bloggen min med 2. års-dagen! GRATULERER! haha ^^  Det er jo faktisk en prestasjon i seg selv å ha en blogg så lenge, men nesten aldri blogge. Iallefall for meg.

 

Peace out!


Skrevet 05.03.2014 klokka 00:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hei!

I dag er bloggen min 1 år! Tenk det, at jeg har hatt denne bloggen i ett helt år. Merkelig - men dritkult ^^

Gratulerer med dagen bloggen miiiin ♥♥♥


Skrevet 05.03.2013 klokka 23:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Heisann!

Sitter nå i gangen på skolen og venter på at økonomi timen skal begynne. Har fritime nå da, og den neste timen begynner ikke før 13:30! Baaaah, syns egentlig det er ganske kjedelig med fritime. Jeg har ingenting å gjøre, bortsett fra å stirre tomt ut i luften, oppdatere facebook 19743457932594 ganger, eller blogge da.. hehe. Men noen ganger er det skikkelig chill med fritime da... som f.eks. rett før du skal ha en stor prøve og kan øve heeele fritimen ♥ Det er herlig.

MEN, det dette innlegget skulle handle om... var at jeg lurte på om jeg skulle "bli til" en temablogg istedenfor en sånn "altmuligrart" blogg! Fikk ideen fra bestevenninnen min FRIDA ♥ 
Tenkte jeg skulle bli en mer sminke og skjønnhets blogg! SIden jeg eeelsker sminke og interesserer meg for det ♥ Men jeg tror nok at jeg kommer til å skrive om hva jeg gjør om dagen også da, skal bare prøve om dette tema greiene er noe for meg, og om det er det, blir det litt mer sminke-snakk her på bloggen! :-D Hva syns dere om det? :)


Skrevet 13.02.2013 klokka 13:23. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

 

All of these lines across my face

Tell you the story of who I am

So many stories of where I've been

And how I got to where I am

But these stories don't mean anything

When you've got no one to tell them to

It's true...I was made for you

 

I climbed across the mountain tops

Swam all across the ocean blue

I crossed all the lines and I broke all the rules

But baby I broke them all for you

Because even when I was flat broke

You made me feel like a million bucks

You do

I was made for you

 

You see the smile that's on my mouth

It's hiding the words that don't come out

And all of my friends who think that I'm blessed

They don't know my head is a mess

No, they don't know who I really am

And they don't know what 

I've been through like you do

And I was made for you...

 

All of these lines across my face

Tell you the story of who I am

So many stories of where I've been

And how I got to where I am

But these stories don't mean anything

When you've got no one to tell them to

It's true...I was made for you.

 

Skrevet 07.02.2013 klokka 21:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Nå skal jeg legge meg. Er faktisk kjempe trøtt nå, og det pleier jeg ikke å være før klokka er minst 2 om natta! Hehe :)

God natt, og sov godt <3


Skrevet 30.10.2012 klokka 23:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Hallo!

Som dere heeeelt sikkert har merket, har jeg fått nytt design. Det er jo en stund siden, men siden bloggen klikket har jeg ikke fått blogget om det.

 

Sååå, hva syns dere? :)


Skrevet 29.10.2012 klokka 16:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

 


Skrevet 27.09.2012 klokka 10:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Hva syns du? :)


Madeon - Finale


Skrevet 30.08.2012 klokka 16:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
18

I alle forhold går ting opp og ned, og i alle forhold opplever man ting som er bra og ting som er dårlig. Noen ganger er man uvenner, andre ganger sjelevenner. Så hvis du trenger tips til fine ting du kan gjøre for kjæresten din, eller om du trenger råd til hvordan forholdet kan bli bedre, har du ti tips her.

1. Ta kjæresten din på senga (bokstavelig talt). Overrask han eller henne ? gjør noe uventet. Hva med å lage en kopp te eller servere frokost på senga? Gjør en innsats for å vise at du er glad i kjæresten din, så blir det garantert satt pris på. Flere forslag: Lage middag til h*n kommer hjem, skrive en fin lapp og legge i lommeboka, kjøpe favorittpålegget, be med på fotballkamp/kino/noe du vet h*n liker.

2. Lag sunn og god mat sammen med hverandre. Bruk Jamie Oliver-oppskrifter, eller kanskje du vil lage potetpakke (da kan begge få det de liker i sin pakke, og man lager mat sammen)? Å lage mat sammen er både gøy og bygger relasjoner.

3. Gjør romantiske ting i hverdagen.

4. Ta deg tid til å gi han/henne en klem når dere møtes etter å ha vært fra hverandre. Litt nærhet blir gjerne satt pris på.

5. Vær med på hverandres påfunn. Om h*n har veldig lyst til en ting, og du en annen kan du jo bli med på det han vil først, så skal du se at du får noe tilbake for det. Gi og få, og ikke hold telling på når du gir og når du får.

6. Snakk med, og lytt til, hverandre når ting er vanskelige. Forhold går opp og ned. Hvis du synes noe er vanskelig, er det viktig at du klarer å kommunisere om det. Gi kjæresten din en sjanse til å lytte til deg. Sett av litt tid og si at du vil fortelle noe du synes er vanskelig å prate om, så vil h*n nok lytte til deg.

7. Lek med hverandre. Ingenting letter stemningenog styrker kjærligheten som en putekrig eller en spontanfest, en treningsrunde eller en singstar/guitarhero-runde.

8. Dyrk både felles interesser og egne interesser. Det er sunt at man gjør ting man liker sammen, og at dere gjør ting dere liker fra hverandre. Pass godt på vennene dine selv om du er i et forhold, og pass godt på kjæresten din selv om du er sammen med vennene dine.

9. Drøm sammen. Hvordan ser framtiden deres ut? Lag et dreamboard (kan gjerne lage en enklere type dreamboard enn dette, f.eks. i powerpoint) med framtidsønskene deres. Vil dere ha enebolig? Leilighet i byen? Boblebad? Samboerskap? Barn? Tennisbane? Tennissokker? Bil? Motorsykkel? Reise? Trygghet? Nytt stuebord? En bedrift? Gifte dere? Feste?

10. Les høyt for hverandre. Velg ut en bok du liker, eller google for å finne fram til en bok du tror kjæresten din vil like. Det er få ting som er så romantisk som å høre stemmen til kjæresten sin mens man slapper av. Et veldig godt alternativ til å se film eller tv.

 Hva syns du? :)


Skrevet 27.08.2012 klokka 21:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Heisann!

Som dere ser så har jeg fått meg nytt design, syns det var på tide siden jeg var blitt ganske lei det gamle. Dessuten syns jeg dette var MYE finere! Er dere ikke enige?


Det er fremdeles under oppussing da. Må skifte header, legge inn linker til alle knappene under profilbildet og headeren, og litt småtteri.

 

Hva syns dere om designet? ♥


Skrevet 08.07.2012 klokka 04:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Bildene er fra weheartit.com.

Hvilket bilde likte du best? :)


Skrevet 07.07.2012 klokka 21:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

I dag var det siste skoledag. Litt trist, men litt godt også. Deilig med sommerferie ♥ Også skal jeg reise til Håvard på fredag og vere der en hel uke! Can't wait ^^

Men jeg kommer til å savne alle vennene mine kjempemasse! Spesielt de som ikke skal gå på samme skole som meg etter sommeren. Som Katrinepus f.eks. Kommer til å savne deg så det gjør vondt i hele meg! Du skulle bare visst hvor mye du betyr for meg, du er egentlig den jeg har blitt best kjent med, vi er veldig like på mange måter og jeg har blitt veldig glad i deg ♥

Ellers kommer jeg til å savne Frida, Kristine, Silje B, Silje T og Kine ♥KJEMPEGLAD I DÅKE ALLESAMMEN!!! ♥♥♥♥♥Skrevet 20.06.2012 klokka 13:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Dag 14: Noe du gruer deg til.

 

Jeg har gått rundt i hele dag og lurt på hva jeg skulle skrive i dette innlegget. Jeg kommer faktisk ikke på noe jeg gruer meg til! Vell, gruer meg jo ofc til alle eksamenene jeg skal ha framover i livet, eventuelt fødsler, osv. Men ingenting i nærmeste fremtid.

Så det var faktisk det :)

Siden innlegget var så lite kan dere få høre en av yndlingssangene mine for tiden i tillegg:


 


Skrevet 12.06.2012 klokka 20:40. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

"Vi deler ut 6 tøffe hodetelefoner til kr 1 500,- fra Bose!"

"Bose trekker ut 6 heldige vinnere i løpet av uken. De trekker 2 vinnere på tirsdag, torsdag og søndag. Om du ikke vinner en dag kan du prøve på nytt dagen etter.
Lykke til! "

Jeg vil veldig gjerne vinne! Har mest lyst på hvite faktisk. Elsker hvitt ♥
 
De situasjonene der jeg er mest avhengig av god lyd på ørene må vel vere når jeg sitter på bussen elns.
Jeg reiser jo ofte til Håvard f.eks. og det er ca 2 og en halv time med buss, og da er det ikke særlig festlig med dårlig lyd i hodetelefonene. Jeg må ofte ha på veldig høy lyd for at det skal bli bra, og det ødelegger både hørsel og selve hodetelefonene, pluss at de som sitter rundt meg blir distrahert og forstyrret av lyden (de hører den jo når den er så høy).
Så jeg kunne virkelig trengt noen nye hodetelefoner :)

Hva med deg? Kunne du tenkt deg å vinne nye hodetelefoner fra Bose?
vinnbose
vinnbose

Skrevet 29.05.2012 klokka 01:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
5

Hjelp meg! Har ingenting å blogge om for tida. Det er ikkje det at eg ikkje har lyst eller tid til det, men eg gidder ikkje å poste sånna randome kjedlige innlegg heile tida. Då blir de heller til at eg ikkje blogga, noke som heller ikkje er bra. Så, hjelp meg, pliiiiiz? Skriv i kommentarfeltet om du har forslag til ka eg kan blogge om. Det kan vere ka som helst! :)Takk på forhånd :*

 


Skrevet 01.05.2012 klokka 22:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Skal sjå "pus med støvler" ^^


Skrevet 15.04.2012 klokka 12:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Tenk deg en blodtørstig variant av Robinson-ekspedisjonen. Reality-TV med livet som innsats. En moderne gladiatorkamp i en høyteknologisk tidsalder. Dystopisk science fiction med fresende samtidskritikk. Og en gripende kjærlighetshistorie.

Da har du The Hunger Games (norsk: Dødslekene) - den fantastiske, rystende og tankevekkende trilogien som lesere over hele verden har latt seg begeistre av siden første bok utkom i 2008. 23. Mars løftes første boken opp på det store kinolerretet og du kan vinne billetter! Se hvordan du kan vinne HER.

Eg har lest bøkene om Dødslekene og syns dei er kjempebra! Eg gleder meg vilt til å sjå filmen. For eg skal sjå den uannsett om eg vinn desse billettane. Eg berre må!

Anbefaler alle å lese bøkene + å sjå filmen. Delta i denne konkurransen for å vinne 2 billetter!

Lykke til!

hungerkonk

Skrevet 12.03.2012 klokka 10:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
4

Jada. Har nytt design IGJEN! Men eg fant dette på ein random blogg og blei heilt forelska i det ♥
Så eg berre måtte ha det. Please forstå meg.. lol.

 

Ka syns du?

 

Skrevet 07.03.2012 klokka 12:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Om du vil sende meg en mail, enten for sponsing, spørsmål eller annet - så er mailen min sussolh.blogg@hotmail.com.

 Skrevet 05.03.2012 klokka 19:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
hits