0

Hei :)

Velger å blogge nå fordi jeg faktisk har noe jeg vil blogge om. For det er ikke så ofte.

Jeg sitter her på rommet mitt, i sengen, for jeg får ikke sove. Ikke fordi jeg har så mye å tenke på elns, men bare fordi jeg ikke ser vitsen med å sove når det ikke skjer noe spesielt på skolen i morgen likevel. Jeg er ferdig med alle de tre skriftlige eksamenene mine, så da venter jeg egentlig bare på den muntlige. I mellomtiden har jeg liksom "fri" føler jeg! Det er ganske godt å tenke på, men så kommer jeg på at "fack.. jeg har oppkjøring på fredag!" Er veldig redd for at den skal gå rett i dass, men håper ofc på det beste :)

I tillegg skal kjæresten min, Håvard, på sesjon del 2 i morgen. Jeg som hadde gledet meg sånn, og sett for meg at vi to skulle bli samboere. Endelig liksom! Men neida... føler det er som denne meme'en her:

Haha. Sad but true.

Så innerst inne håper jeg han ikke kommer inn i militæret, men det er mest for min egen del. Om jeg skal tenke på han, og hans beste, vil det kanskje være at han bør ta utdanning der osv. Men HALLOO!! Jeg trenger han ved min side når jeg skal flytte fra hjemstedet mitt, og begynne på ny skole. Nye mennesker, en annen plass. Egoet tar over, mehehe.

Well, that's it. Det var alt jeg hadde å si atm. Så vi snakkes :)


Skrevet 04.06.2014 klokka 02:46. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
hits