1

Hallo :)

Akkurat nå sitter jeg i godstolen hos bestemor med chipsskåla på fanget og colaen i handa. Det er sånn det skal vere en lørdagskveld! Var ikke så mye interessant på tv i kveld, så jeg ser på gullruten. Hvis dere vet om noe bedre å se på i kveld, SI FRA TIL MEG!!

Men det dette innlegget skulle handle om var min favoritt galakse.... Ehhh hæ? Nei, jeg mener ofc den nye "galaxy tightsen" min!

Er den ikke bare dødsfin??! Ååh, jeg elsker den <3 gikk med den tre dager på rad etter jeg fikk den, så følte jeg at det kanskje var på tide å vaske den... Hehe! Det er iallefall blitt mitt nye favorittplagg.

Hva syns du?


Skrevet 11.05.2013 klokka 22:08. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Én kommentar

Ragnhild

15.10.2013 kl.01:26
Yo!!!! Jeg er nesten blitt fast leser siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen god grunn til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne bloggen er drit fin, og du fortjener å få all ros du kan få for denne siden!!!!! Dette er faktisk en av de beste blogene på blogg.no etter min mening og nå er jeg helt ærlig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lesa denne bloggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog! Hehe!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra drit frekke folk. Om du får frekke kommentarer fra stygge folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konk som komentarlenke jeg akkurat har blitt med på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er veldig trivelig å være med på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et lotteri. Det var kjempe kjekt. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizen. Keep bloggin!

Skriv en ny kommentar
hits