0

Heihei!
Lenge siden sist hæ? Ja, i know, men jeg gidder liksom aldri å blogge. Dvs, jeg gidder selve bloggingen, det å skrive liksom... men det å ta bilder TIL bloggen, det er et rent mareritt!

Uansett skal jeg prøve å bli flinkere. Jeg måtte bare tenke på hvorfor jeg faktisk laget denne bloggen, så kom mye blogglyst tilbake. Jeg laget den jo for å kunne se tilbake på årene mine på videregående når jeg blir gammel å grå :P derfor kommer jeg med nytt:

Jeg har fått meg jobb! Fikk den faktisk 15 april, men... jeg er lat, så jeg har ikke fått oppdatert dere på den fronten i det hele tatt. Anyways, jeg har fått meg jobb på kafè, noe som er veldig gøy, til tider. Det som ikke er gøy med det er at det kan vere veldig stressende av og til, pluss at jeg er liksom "ekstrahjelp" så jeg nå være der når de trenger meg... jeg er den reddende engelen deres <3 hehe! Neida, nok tull.

Et bilde av meg på vei til jobben en dag!

Men ja, var egentlig bare det jeg ville si. Så får dere ha en fin fredagskveld/natt videre :) jeg skal legge meg nå... Opp på jobb i morgen.. KJEMPETIDLIG! Kl 13:30 liksom! Tortur!!.... Okey what?

Over og ut! Susseeeypuzen007@hotmail.com ;****

(Jeg er overtrøtt)


Skrevet 11.05.2013 klokka 00:00. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
hits