2

Heisann!

Godt nyttår folkens! Håper dere har hatt en like fin feiring av det nye året som jeg har. Var nemlig med beste Håvardpus hele dagen og natten ♥ Forsåvidt hele romjulen også, hehe. Nyttårskyss er et must!
Men hva har egentlig skjedd i det siste? Jo.... vell... egentlig ikke stort. Er vell derfor jeg ikke har giddet å blogge i det hele tatt! Men nå er det nytt år og nye muligheter! Skal prøve å bli flinkere til å blogge dette året, for jeg har så veldig lyst til å bevare minnene mine her, så jeg kan lese om hva jeg gjorde dette året til neste år. Også hjelper det jo veldig at jeg fikk kamera til jul av mamma og pappa ♥ Da har jeg ingen unnskyldning til å ikke kunne ta skikkelige bilder lenger, og det er jeg veldig glad for. Vart ganske lei av å bare ta gamle bilder eller bilder med iPhonen å legge ut her på bloggen. Det blir bare til en kjedelig blogg! Enig?

MEN!! Jeg tenkte kanskje å lage en videoblogg, eller bare ett innlegg, med det jeg fikk til jul! Høres det interessant ut? Visst ikke så får dere jaggu gi meg noen idèer til hva jeg kan blogge om, for jeg er ganske blank på akkurat det for tiden, hehehehe.

Meg for leeeeeeeeenge siden, men nå har jeg jo ca samme hårfarge igjen! Tihi, det visste dere ikke. Sist gang jeg blogget hadde jeg jo blondt hår!
Men dette er iallefall siste gangen jeg bruker gamle bilder! Håper og tror jeg iallefall..

 

Vi snakkes! ♥


Skrevet 02.01.2013 klokka 10:00. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

jhaa

02.01.2013 kl.18:06
Du kan lage eit innlegg om kameraet du fekk :D kas kamera fekk du egentlig?:P Du kan og ta bilde av da du gjekk me på julafta og nyttårsafta:P

Susann Solheim

02.01.2013 kl.21:05
jhaa: Det kan eg jo :P fekk berre eit digitalkamera, men det e liksom mykje enklare å ta med seg enn det svære speilreflekskameraet :P
Det kan eg òg gjer ;) einaste problemet e at eg aldri finne på noke særlig spennande å skrive til bilda.... xP

Skriv en ny kommentar
hits